Pioneer”ın yeni Sanal DJ’i karşınızda:DDJ-ERGO-V

Pioneer”ın yeni Sanal DJ”i DDJ-ERGO-V Atomix Productions tarafından geliştirilen Virtual DJ Limited Edition yazılımının sezgisel kullanımı ile DJ”lik deneyimine vurgu yapan bir tasarıma sahip

DDJ-ERGO-V ses kalitesinden ve özelliklerinden hiçbir ödün vermeden kurulum ve performans konularını basit bir hale getiriyor. Taşınabilir boyutlara ve keskin çizgilere sahip bu cihaz, bilgisayarınıza bağlanan ve gücünü veri yolundan alan tek bir güç kablosu ile tamamlanıyor.

Pioneer DDJ-ERGO-V”da tüm önemli kontrol ve efektler tek bir tuşla ulaşılabilecek ve sezgisel olarak kullanılabilecek şekilde konumlandırılmış bulunuyor. Hızlı erişim özellikleri arasında dört dek kontrolü, filtreler, FX, Hot Cue’lar, Sample bank’lar ve ayrıca loop sampling yer alıyor. Pioneer profesyonel mikser serisinde bulunan yüksek kaliteli ses devreleri ve ikili konumlama seçenekleri gibi özellikleri DDJ-ERGO-V modelinde buluşturarak kullanıcıların bu fiyat düzeyinde karşılaşmayı tahmin etmeyeceği özellikleri ile beklentilerin ötesine geçiyor.
 

DDJ-ERGO-V
DDJ-ERGO-V, beraberinde kutudan çıktığı anda çalışmaya hazır olarak gelen Atomix Productions Virtual DJ Limited Edition ile birlikte sunuluyor. En üst düzey yazılımların bile ulaşamayacağı özelliklerle donatılmış olan Virtual DJ LE, DJ’lere ek bir güncelleme ücreti ödemeden müzik ve videolar üzerinde modern remiks efektlerini deneme, mixleme ve scratchleme olanağı sunuluyor. Otomatik senkronizasyona sahip dört dek üzerinde sekiz tane sample, smart loop ve diğer pek çok özelliğe anında erişebiliyor. Mix’inizin otomatik beatgridleri, çok ayrıntılı waveformlar ve controller ile uyumlu bir yazılım arayüzü kullanarak kolayca takip edilebiliyor.

Yeni DDJ-ERGO-V yaklaşımı ile DJ’liğe görsel açıdan farklı bir boyut kazandırıyor. Pulse kontrolü, hangi özelliklerin devrede olduğunu, beat eşleşmenizin ne ölçüde doğru olduğunu ve hangi parçanın yüklendiğini gösterme özelliğine sahip.
 

 

Exit mobile version