Pinterest Benzeri Uygulamalar ve Siteler

Pinterest benzeri uygulamalar mı arıyorsunuz? Bu arayışınıza son verecek bir liste hazırladık. Bu platformlara mutlaka göz atın.

Pinterest benzeri uygulamalar ve siteler, yeni fotoğraflar keşfetmek isteyen ya da fotoğraf yükleyebileceği bir Pinterest alternatifi arayan kişiler tarafından merak ediliyor.

Eğlence başta olmak üzere hemen hemen her alanda fikir edinmenizi sağlamak üzere geliştirilen Pinterest’ı kullanmak istemiyorsanız yönelebileceğiniz birçok uygulama ve site bulunuyor. Bu uygulamalara ya da sitelere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Pinterest Benzeri Uygulamalar ve Siteler Neler?

Pinterest Benzeri Uygulamalar ve Siteler Neler?

1. We Heart It

Tumblr da Pinterest da bir dönem boyunca en çok kullanılan platformlardandı. Geçmişteki popülerliğine kıyasla gözle görülür bir düşüş yaşayan fakat bugün hâlâ çok sayıda kullanıcısı olan bu iki platforma alternatif arıyorsanız We Heart It’i deneyebilirsiniz.

We Heart It’te dizilerden kareler, kediler, çeşitli alıntılar, çizgi karakterler, kıyafetler de dahil olmak üzere aklınıza gelebilecek hemen hemen her şeyi bulabilirsiniz.

2. Mix

Mix.com, modadan müziğe, komik içeriklerden doğal güzelliklere kadar hemen hemen her alanda güzel içerikler barındıran bir platformdur. Hangi konuların ön planda olmasını istiyorsanız o konuyu seçebiliyorsunuz. Mix de size bu konu ile ilgili içerikleri gösteriyor.

3. HomeTalk

Hometalk, Pinterest’a en iyi alternatiflerden biridir. Bu platformda sadece ev ile ilgili içerikler bulunuyor. Evinizin dekorasyonu ile ilgili çeşitli fikirler edinmek isterseniz milyonlarca kullanıcının paylaşımını inceleyebilirsiniz.

4. 500 px

500px.com, fotoğrafçılara ve grafik tasarımcılara özel olarak geliştirilen bir web sitesidir. Bu platformda sanatçılar yeteneğini sergileyebilir, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla iletişime geçebilir.

Yeni yetenekler keşfetmek isteyenler de 500 px adlı platformu kullanabilir. Platform aynı zamanda fotoğraflarınızı satarak gelir elde etmenize de olanak tanır.

5. PearlTrees

PearlTrees, Pinterest benzeri başka bir platformdur. Ağaç konsepti üzerine kuruludur. Çeşitli içerikler keşfetmenize ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak tanır. Hoşunuza giden bir içerik gibi daha çok içeriğe ulaşmak isterseniz benzer ağaçlar özelliğinden yararlanabilirsiniz. Bu özellik, size o içerik ile aynı türe sahip diğer içerikleri de görüntüleme imkânı verir.

Platform, konsepti gereği biraz eski bir arayüze sahiptir. İşlevsellik bakımından ise Pinterest ile yarışabilecek seviyededir.

Exit mobile version