Pınar Deniz Dizileri ve Filmleri

Pınar Deniz dizileri ve filmleri izlemek istiyor ama hangisinden başlayacağınıza karar veremiyorsanız bu liste size rehber olabilir.

Pınar Deniz Dizileri ve Filmleri

Pınar Deniz dizileri ve filmleri ile son yılların en çok sevilen oyuncularından biri hâline geldi. 1993 yılında doğan ünlü oyuncu, oyunculuk kariyerine 2014 yılında Sil Baştan adlı dizi ile başladı.

Daha sonra bir şarkı klibinde oynayan oyuncu, ilerleyen yıllarda yayın hayatına başlayan Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile Türkiye’de ün kazandı. Oyuncunun asıl parlamasını sağlayan dizi ise Netflix’te yayımlanan Aşk 101 diziisi oldu. Bu dizide Burcu karakterini canlandıran Deniz özellikle Yargı dizisinden sonra çok sayıda hayran kazandı.

Tabii ki Pınar Deniz sadece bu dizi ve filmlerde yer almadı. Bunların haricinde daha birçok yapımda rol aldı. Pınar Deniz’in rol aldığı film ve dizileri merak ediyorsanız sizin için en iyilerini içeren bir listemiz var.

Pınar Deniz Dizileri ve Filmleri Neler?

Pınar Deniz’in en iyi filmleri ve dizileri arasında bu yapımlar yer alıyor. Dilerseniz gelin, listedeki yapımları tek tek inceleyelim.

Aşk 101

Aşk 101, doksanlı yıllarda geçiyor. İstanbul’da yaşayan bir grup lise öğrencisinin kendilerini keşfetmesini konu alıyor. Bu süre zarfında âşık oluyorlar, yetişkinliğe doğru adım atarken her gencin yapabileceği hatalar ve bu hatalardan alabileceği dersler de güzel bir şekilde yansıtılıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, İpek Filiz Yazıcı, Selahattin Paşalı, Kaan Urgancıoğlu, Kubilay Aka ve Müfit Kayacan gibi oyuncular yer alıyor.

Vatanım Sensin

Vatanım Sensin, 2016 yılında Kanal D’de yayımlanmaya başladı. Halit Ergenç tarafaından canlandırılan Miralay Cevdet, eşine ve çocuklarına sadık bir baba ve eştir. Ordudayken vatanı uğruna savaşırken ailesinden uzaklaşmak zorunda kalır. Cevdet’in ailesi, bu günlerden sonra İzmir’e taşınır. Ailesine yardım edecek olan kişi ise Cevdet’in en yakın arkadaşı Tevfik olacaktır.

Yargı

Ilgaz, işine düşkün ve son derece dürüst bir savcıdır. Ceylin ise bir avukattır. Bu ikilinin yolları, gizemli bir cinayet sonucunda kesişir. Savcı ile avukat, katili bulmak için birlikte hareket etmek zorunda kalır. Bu cinayet ilerleyen zamanlarda ikisinin de hayatında geri dönüşü olmayan bir yola sürükler.

Aşkın Kıyameti

Aşkın Kıyameti, reklam ajansının batması ile borçlu hâle gelen Fırat’ı merkezine alıyor. Fırat, bir yoga etkinliğine katılır ve burada şarkıcı bir kıza âşık olur. İkiliyi bilinmezliklerle dolu bir yolculuk bekler.

Bu dizide Pınar Deniz’in yanı sıra Boran Kuzum, Musa Uzunlar, Seda Türkmen ve Yiğit Kirazcı gibi oyuncular bulunuyor. 2022 yılında çıkan diziyi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

İnsanlar İkiye Ayrılır

İnsanlar İkiye Ayrılır, borçları tahsil eden bir şirkette çalışan kişilerin aralarındaki borç tahsil etme mücadelesini konu alıyor. Bu çalışanlar arasından öne çıkan iki kişi vardır. Bunlar Duygu ile Bahadır’dır. Bahadır ve Duygu, en yüksek tahsilatı yapan kişi en başarılı eleman seçildiğinden bir borçluyu hedef alır.

Exit mobile version