Pil sağlığı garantisi veren ilk Android telefon vivo V30 Türkiye’de!

Normal bir flaşa göre 19 kat daha geniş alana 50 kat daha yumuşak ışık yayan Star Işığı portresi özelliğine sahip yeni vivo V30 akıllı telefonu Türkiye’de raflardaki yerini aldı. vivo, Türkiye'de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android akıllı telefon olan V30 için lansmana özel dört yıl boyunca geçerli, pil sağlığı yüzde 80'in altına düşerse ücretsiz değişim garantisi veriyor.

vivo, fotoğraf ve video çekmeyi seven kullanıcıları mutlu edecek daha büyük ve geliştirilmiş Star Işığı özelliğine sahip vivo V30 akıllı telefonu Türkiye’de satışa sundu. 

Akıllı telefonlar, günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Sabah uyandığımızda ilk işimiz elimize telefonumuzu almak, gün içinde sürekli iletişim kurmak, bilgi edinmek ve eğlenmek için kullanmak. Bu yoğun kullanım, pil ömrü üzerinde de büyük bir etkiye sahip. Ne yazık ki, gelişen teknolojiye rağmen birçok telefon modelinde pil ömrü zamanla azalıyor. Tüketiciler, pil ömrüyle ilgili birçok problemle karşı karşıya kalıyor. Telefonlarını şarj etmeden çok kısa sürede bitiyor, oyun oynamak veya video izlemek gibi işlemler pil ömrünü daha da hızlı tüketiyor. 2 sene gibi kısa bir sürede pil sağlığı gözle görülür şekilde azalıyor ve telefonlar eskisi kadar uzun süre dayanmıyor. Bu durum, kullanıcıların yeni bir telefon alma ihtiyacı duymasına neden oluyor. 

Öncü teknolojilere sahip akıllı telefon markalarından biri olan vivo, hem enerji yoğunluğunu hem de hızlı şarj özelliklerini ön planda tutan son teknoloji ürünü bir “yeni enerji tedarik sistemi” kuruyor. vivo V30, iki kat pil ömrü, yenilikçi pil malzemeleri, akıllı pil sağlığı motoru ve amiral gemisi standardında güvenlik kalite kontrolleriyle birleşerek cihazın pil ömrünü endüstri standardının iki katına çıkarıyor. 1.600 şarj ve deşarj döngüsünden sonra bile sağlık düzeyi yüzde 80’in altına düşmeyen, 4 yıl dayanıklı pili ile V30, vivo V serisinin en yüksek pil kapasitesine sahip üyesi. 

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketlerinden vivo, pil sağlığı alanında bir yeniliğe imza atarak farklılaşıyor. Şirket geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa sunduğu yeni akıllı telefonu V30 için lansmana özel ses getiren bir garanti hizmeti de veriyor. vivo, Türkiye’de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android akıllı telefon olan V30 için dört yıl boyunca geçerli, pil sağlığı yüzde 80’in altına düşerse ücretsiz pil değişim garantisi sunuyor. Bu 4 yıllık pil ömrü teknolojisi, kullanıcılara en iyi kalitede kullanım deneyimini sunmak için V30 Lite ve Y Serisi dahil olmak üzere yeni gelecek tüm vivo modellerinde yer alacak. Ayrıca, kullanıcının pil sağlığı fonksiyonunu daha iyi anlaması için vivo pil sağlığı takip özelliğini geliştirdi. Kullanıcılar istedikleri zaman telefonunun pil sağlığını kontrol edebilecekler. vivo, Türkiye’de bu fonksiyonu sunan ilk Android akıllı telefon markası.

Star Işığı portresi özelliği ile stüdyo kalitesinde fotoğraflar

Normal bir flaşa göre 19 kat daha geniş alana 50 kat daha yumuşak ışık yayan stüdyo kalitesinde Star Işığı portresi, fotoğraflarda gerçeğe en yakın renkler sunan geliştirilmiş kamera ile stüdyo kalitesinde portreler çekmenize olanak sağlıyor. Star Işığı yüze yansıyan kötü ortam ışığının yarattığı negatif etkileri gideriyor. Ayrıca yüzdeki karanlık bölgeleri doğal bir ışıkla aydınlatarak yüzün daha aydınlık görünmesini sağlıyor. Optimum sonuçlar elde etmek için ortam parlaklığı ve insanların kameraya olan uzaklığına göre parlaklığı akıllı bir şekilde ayarlayan bu özellik sayesinde çekimlerde nesne yakınken ışık yumuşak ve eşit, nesne uzaktayken ışık parlak ve net oluyor. Bu özellik hem yakından hem de uzaktan olağanüstü fotoğraf efektleri sağlarken sıcak veya soğuk ışıkta renk sıcaklığını akıllı bir şekilde ayarlayarak portrelerde doğal ve profesyonel bir hava oluşturuyor.

30 kişiye kadar grup fotoğrafları çekme imkânı veriyor

İster yakın ister uzak olun, V30’un sektör lideri 50 MP Otomatik Odaklamalı Grup Selfie Kamerası net çekimler yapıyor. 92° geniş açılı kamera, daha geniş bir görüş alanı sunarak ve fotoğraf karesine daha fazla kişiyi sığdırarak olağanüstü grup selfie’leri çekilmesini mümkün kılıyor. 119° görüş alanına sahip 50 MP Otomatik Odaklamalı Ultra Geniş Açılı Arka Kamera ise piksel sayısı açısından sınıfının en yüksek kamerası. Yapay Zekâ Grup Portresi algoritmasıyla bir araya gelen kamera, aynı fotoğraf karesinde 30 kişiye kadar yüksek kaliteli grup fotoğrafları çekilmesine olanak tanıyor.

Sayısız zorlu testlerden geçirildi

V30 serisi, toz ve sıçrayan suyun zararlarını etkili bir şekilde önleyen IP54 toza ve suya karşı dayanıklılığı destekleyerek günlük yaşamda güvenle kullanıma olanak tanıyor. Yeni geliştirilen ıslak elle dokunma algoritması, eller ıslakken bile telefonun normal bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. Ayrıca ince eleyip sık dokunarak detaycı bir yaklaşımla yüksek kalite standartlarının belirlendiği cihaz; -20°C ve 50°C arasında sıcaklık, 150 bin kez güç düğmesine basma ve 10 bin kez fişe takıp çıkarma testlerinden başarıyla geçti.

Fotoğraf ve video çekmeyi seven kullanıcıları mutlu eden daha büyük Star Işığı özelliğine de sahip yeni vivo V30, Türkiye’de satışa sunuluyor. Orta segmentte amiral gemisi özellikleri ve fiyat performans avantajı ile rakiplerini geride bırakan vivo V30’u Myvivoshop.com’dan sipariş veren kullanıcılara ise 3 ay faizsiz taksit imaknı ile birlikte 1.499 TL değerinde vivo TWS 3e kablosuz kulaklık ve Murat Boz imzalı fotoğraf hediye edilecek. vivo V30 12 GB + 256 GB versiyonu 26.999 TL, 12 GB + 512 GB versiyonu ise 29.999 TL satış fiyatları ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

Exit mobile version