Phasmophobia en çok satanlar listesinde

Gerilim ve gizem. Bunlar, 18 Eylül’de Steam’de yayınlanan bağımsız Kinetic Games tarafından geliştirilen çevrimiçi çok oyunculu korku oyunu Phasmophobia oyununun temel taşlarıdır. Phasmophobia şu anda Steam üzerinden haftada yüzlerce kez satın alınıyor. Bu nedenle her hafta en çok satanlar listesinin başında geliyor. Sonuçta 31 Ekim 2020 Cumartesi Cadılar Bayramı ve pek çok oyuncu yılın bu zamanında iyi bir ürperme ihtiyacı duyuyor.

THE OUTER WORLDS ARTIK STEAM’DE

Bu başarıya Twitch ve bu oyunu akışlarının kahramanı yapan ve böylece halkın dikkatini çeken içerik yaratıcıları katılıyor.

Phasmophobia aslında dört oyuncuya kadar bir co-op oyunudur, ancak gerçekten korkunç hayalet avının üstesinden gelebilirsiniz. Bir oyuncu artık Reddit hakkında kendi başınıza başarılı olmanıza ve bol miktarda XP ve para kazanmanıza yardımcı olan bir rehber yayınladı.

PHASMOPHONIA OYUNCULARI İÇİN 3 KURAL

Korku hitini tek başına oynamak istiyorsanız, güçlü sinirlere ihtiyacınız var. Perili evden canlı çıkabilmek için sistematik olarak ilerlemelisiniz. Phasmophobia pro Mishmoo, makalesinin başında, tek bir oyuncu olarak başarılı olmak istiyorsanız kesinlikle uymanız gereken üç kural belirtiyor.

1- Konuşma!

En önemli kural: sessiz olun! Yalnız olduğunuz ve birbirinizle konuşmak zorunda olmadığınız için, zihnin stres seviyesi önemli ölçüde daha az artar. Böylece aktif hale gelmeden önce daha uzun zamanınız olur. Nihayetinde sizin için tehlikeli olabilir.

2- Kulaklık takın!

Perili odayı bulmanın en hızlı yolu sestir. Konuşmamak da burada yardımcı olur. Kulaklıklarla perili odayı sesli ipuçlarına göre daha hızlı tanımlayabilirsiniz.

3- Saklanma yerlerinizi bilin!

Eve girer girmez, en iyi nerede saklanabileceğinizi her zaman bilmelisiniz. Saklanırken ideal olarak her zaman perili odadan uzaklaşmanız gerektiğini unutmayın. Çünkü ruh sizin için binayı aramadan önce burada veya çevresinde kendini gösterir.

PHASMOPHONIA OYUNCULARI İÇİN EN İYİ HARİTA

Tek oyuncular için en iyi harita, öğreticideki küçük ev olan Tanglewood Street House’dur. Küçük boyutu nedeniyle, hayalet odayı hızlı bir şekilde tanımlayabilirsiniz. Hayaletin saklanabileceği can sıkıcı odalar yoktur.

Buradaki tek can sıkıcı şey, alarm sistemi hayalet aktivitesi tarafından tetiklenen garajdaki arabadır. Doğrudan ön kapının yanındaki yan sehpada ortaya çıkan anahtar ile tekrar devre dışı bırakabilirsiniz.

Exit mobile version