PES 2021 mobil 400 milyon indirmeye ulaştı

Konami‘nin eFootball PES 2021 Mobil oyunu 400 milyon indirmeyi aştı. Mobil futbol oyunu, hem iOS hem de Android cihazlarda yüklemeleri artırdı. Dönüm noktasını kutlamak için, eFootball elçisi ve Barcelona FC kaptanı Lionel Messi bugün saat 14:00’te bir röportaj yayınladı.

PES 2021 400 MİLYON İNDİRİLMEYE ÖZEL MESSİ İLE ÖZEL BİR AN

Bu röportaj aynı zamanda sosyal medyadan #MessiChallenge Quiz etiketiyle düzenlenecek bir etkinliğe de temel oluşturacak. Oyuncuların Messi’yle ilgili soruları cevaplayacağı etkinliğe 40 binden fazla kişinin katılması durumundaysa KONAMI, katılımcılara Lionel Messi’nin yer aldığı yepyeni bir Unutulmaz An Serisi (Iconic Moments Messi) hediye edecek. Katılımcılara yardımcı olmak için soru-cevap etkinliğiyle ilgili bazı ipuçları gün içerisinde paylaşılacak.

Ubisoft oyunu Assassin’s Creed yeni ismini arıyor!

GEÇEN YIL 300 MİLYON İNDİRME OLMUŞTU

Geçen yıl, Konami’nin AC Milan ve Inter Milan ile lisanslarını yenilemeyeceğini onaylamasından kısa bir süre önce PES 2020, mobil cihazlarda 300 milyon indirmeyi geçmişti.

Kesin olan bir şey var, iOS ve Android’de ücretsiz olarak indirilebilen eFootball PES 2021 Mobile, oyunculara 400 milyon indirme işaretini kutlamaya değer bir etkinlik sunuyor.

Veri Paketi 5 yakında yayınlanacak

Veri Paketi 5, muhtemelen PES 2021 için sezonun sonuncusu olacak. Yeni formalar ve oyuncu yüzleri hala gelebilir.

PES 2022’ye gelmeden önce, Euro 2020’nin yanı sıra sezonun kalan birkaç ayı daha var. Bununla birlikte Konami, yeni nesil konsollar için PES 2022’ye odaklandığından, PES 2021’de yalnızca bir veya iki Veri Paketi görmemiz muhtemeldir.

Bu henüz bilinmiyor, ancak topluluk 8 Nisan Perşembe günü gelebileceğini düşünüyor.

PES 2020 için Veri Paketi 5’in geçen yıl 5 Mart’ta ulaştığı göz önüne alındığında, Konami yeni bir yama için gecikmiş durumda…

Yama notları

Konami, resmi bir yama notu yayınlamaz, bunun yerine “Veri Paketinin” öne çıkan ana noktalarını içeren bir dizi Tweet yayınlamayı tercih eder.

Yeni Kitler

Belki de bir sonraki veri paketinin en olası yönü, milli takımları çevreleyen yeni formalar olacaktır.

EURO 2020 kalifiye ekipleri Belçika, Almanya, Macaristan, Rusya, İspanya ve İsveç’in tümü en son uluslararası arenada yeni Adidas kitlerini sergiledi. Bu nedenle hepsinin Veri Paketi 5’te yer almasını bekleyin.

Adidas meşguldü, aynı zamanda Lionel Messi’nin Arjantin’inin yanı sıra Kolombiya ve Meksika için de yeni kitler üretiyor.

Oyuncu Yüzleri

Konami, oyuncu saç stillerini korumada çok başarılı, bu nedenle Neymar, Kylian Mbappe ve Adama Traore gibi en yeni barnetleri bekleyin.

Exit mobile version