PES 2021 Lite ücretsiz olarak yayınlandı

PES 2021 Lite şu anda ücretsiz olarak indirilebilir. Konami, uzun süredir devam eden hit footie oyununun en yeni ücretsiz sürümünü 7 Aralık Pazartesi piyasaya sürdü. Bu yılın başlarında Eylül ayında piyasaya sürüldüğünde PES 2021’i almadıysanız, Lite sürümü neleri kaçırdığınızı görmek için harika bir fırsattır. Ücretsiz PES 2021 Lite indirmesi, myClub ve maç günü modlarına sınırsız erişim ile sizi meşgul edecek bol miktarda içerik sunar.

PES 2021 LITE PAKETİNDE NELER VAR

Böylece PES’in Ultimate Team rakibi myClub’ı çevrimiçi olarak oynayabilirsiniz. Ya da maç günü oyunları veya belirli turnuvalar için eFootball oynayabilirsiniz.

Çevrimiçi oynamayı tercih etmezseniz, antrenman veya başlama modu vardır. İkincisi solo veya yerel kooperatif gösteri maçları içindir.

Epic Games, Fortnite Dünya Kupası’nı iptal ettiğini açıkladı

Bu modu seçerseniz, Manchester United, Arsenal ve İspanyol devleri Barcelona dahil olmak üzere seçebileceğiniz bir dizi lisanslı kulüp var.

PES 2021 Lite ayrıca, oyuncuların diğer oyuncular tarafından oluşturulan çok çeşitli özelleştirilmiş tasarımları içe aktarmalarına olanak tanıyan serinin popüler Düzenleme Modunu da içeriyordu.

PES 2021 LITE İLE MYCLUB MODUNA SINIRSIZ ERİŞİM

Oyunun piyasaya sürüldüğünü duyuran Konami, “Futbol oyunu, oyuncuların kendi kişisel oyun tarzlarına uyan kendi rüya takımlarını kurmalarına olanak tanıyan myClub modunun tüm özelliklerine sınırsız erişim sağlar. Oyuncular çaylaklarını süper yıldızlara dönüştürebilir. Efsaneleri ve diğer güçlü futbolcuları imzalayarak rekabette öne geçin.” dedi.

Konami “Bu yıl piyasaya sürülen İkonik An Serisi, myClub kadronuzu geliştirmenin en yeni yolu. Bu güçlü oyuncu çeşitleri, mevcut ve eski süperstarların kariyerlerinden unutulmaz anlara dayanıyor. O zamandaki performanslarını yansıtan güçlendirilmiş istatistikler içeriyor.” ifadelerini kullandı.

Japon merkezli şirket “Oyunun ayrıca, oyuncuların gerçek dünya futbol maçlarından ve kötü şöhretli rekabetlerden esinlenen kitlesel etkinliklere katıldıkları rekabetçi bir PvP modu olan Matchday’e erişim içeriyor.” açıklamasını yaptı.

Konami “Matchday aynı zamanda, tüm beceri seviyelerinden oyuncuları ağırlayan, kolay erişilebilir bir e-spor turnuvası olan eFootball.Open’ın da evidir. Turnuvanın en yüksek aşamalarına ulaşanlar, profesyonel kulüplerimizden herhangi birinin gelecekteki kadrolarına katılma şansına sahiptir. eFootball.Pro içinde.” dedi.

Japon şirket “COM oyuncularına karşı becerilerini geliştirmek isteyenler için PES 2021 LITE, ayrıntılı çevrimiçi modlara ek olarak” Yerel Maç “ve” Antrenman “modlarını da sağlıyor. Son olarak, PS4 ve PC Steam’deki oyuncular için oldukça popüler olan Düzenleme Modu, üniformaları, amblemleri, takım adlarını ve daha fazlasını özelleştirme ve oluşturma olanağı sağlar. Diğer kullanıcılar tarafından oluşturulan verileri neredeyse sınırsız çeşitlilik için içe aktarma seçeneği de vardır. tasarımların. eFootball PES 2021 LITE artık PS4, Xbox One ve PC Steam’de isteğe bağlı oyun içi satın alımlarla ücretsiz olarak indirilebilir ve geriye dönük uyumluluk PS5 ve Xbox Series X / S’de mevcuttur.” ifadelerine yer verdi.

Exit mobile version