PES 2021, Euro 2020 güncellemesi geç gelecek

Konami, PES 2021 oyununun Euro 2020 eleme aşamasına gelene kadar güncellenmiş milli takım kadrolarına sahip olmayacağını doğruladı.

Veri paketi 7.0, turnuvanın eleme aşamasına denk gelecek şekilde Haziran ayının sonuna doğru çıkacak. Her takım için seçilen son 26 oyuncuya göre güncel olacak milli takım kadroları ile gelecek. Ayrıca kadro boyutlarını 23 oyuncudan 26’ya çıkarıyor.

Konami, ideal olarak bu güncellemenin turnuva başlamadan önce yayınlanmasının en iyisi olacağını açıkladı. Ancak “zaman kısıtlamaları ve takımların gerçek dünyadaki gönderimi nedeniyle” mümkün olmadığını söyledi.

Milli takımlar, Euro için son kadrolarını henüz açıklamadı. İngiltere menajeri Gareth Southgate, Euro 2020 kadrosunu 25 Mayıs Salı günü saat 13: 00’te açıklayacak. UEFA, kadro listelerinin 26 katılımcıya izin verecek şekilde genişletildiğini doğruladı.

Ancak Konami bugün Almanya, İtalya ve İspanya dahil milli takım formalarını güncelledi. Ayrıca Fransız milli futbolcu Antoine Griezmann, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ve Türkiye A Milli Futbol Takımı’ndan Çağlar Söyüncü gibi oyuncuların görünümlerini güncelledi. Hatta resmi hakem kitleri ve kol rozetleri ekleyen 6.0 veri paketi yayınladı.

Euro 2020 elbette geçen yaz için çıkacaktı. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle turnuva bu yaz gerçekleşecek. Bu durum, Konami’nin PES planlarını da önemli ölçüde etkiledi.

PES 2021 OYUNUNDA EURO 2020 KADROSUNU NASIL YAPABİLİRSİNİZ?

Doğru takımları Konami’nin yönettiğinden daha önce yerleştirmek istiyorsanız, oyunu her zaman düzenleyebilirsiniz.

Sonuç olarak PES 2021 oyununuzda son yapılan güncelleme sonrasında aşağıdaki yenilikleri göreceksiniz.

– Almanya, İtalya, İspanya, Rusya, Macaristan, İsveç, Danimarka ve Romanya dahil olmak üzere güncel olan milli takım formaları…
– Fransa’dan Antoine Griezmann, Portekiz’den Cristiano Ronaldo, İskoçyalı Liam Cooper, Danimarka’dan Joakim Maehle ve Türkiye’den Çağlar Söyüncü dahil güncel olan oyuncu görünümleri…
– Resmi UEFA EURO 2020 ™ hakem formaları…
– Şampiyon rozeti dahil olmak üzere resmi UEFA EURO 2020 ™ kol rozetleri…

Buna ek olarak Konami, Data Pack 7.0’ın yakında gerçekleşeceğine söz verdi. Güncelleme Haziran ayı sonuna doğru yayına girecek. Tamamen güncel olan milli takım kadrolarını ekleyen bu ücretsiz güncelleme, her takım için seçilen son 26 oyuncu olacak şekilde gelecek. Hatta bu kadro boyutu orijinal 23’ten 26 oyuncuya çıkacak.


İlginizi Çekebilir: PES 2021 mobil 400 milyon indirmeye ulaştı



İlginizi Çekebilir: PES 2021 Lite ücretsiz olarak yayınlandı


Exit mobile version