PES 2018″in Data Pack 3 içeriği yayınlandı!

Pro Evolution Soccer 2018, içerik olarak genişlemeye devam ediyor. Oyuncuların büyük bir beğeni ile oynamaya devam ettikleri futbol oyunu ile ilgili olarak Konami, bugün yaptığı açıklama ile yeni Data Pack içeriğinin bütün platformlarda yayınlandığını duyurdu.

Konami tarafından Pro Evolution Soccer 2018 için yayınlanmış olan Data Pack 2, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 ve PC için ücretsiz olarak 16 Kasım 2017 tarihinde yayınlanmıştı. Bir çok güncelleme ve yenili beraberinde getiren bu ücretsiz içeriğin ardından, Data Pack 3, yine Konami tarafından yapılan açıklama ile tüm platformlar için ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuldu. Almanya, Japonya, Belçika, Kolombiya, Uruguay, İspanya, İtalya, Kuzey İrlanda, Arjantin, Galler ve çek Cumhuriyeti dahil toplamda on bir kadar ulusal takım için yeni ekipmanlar Pro Evolution Soccer 2018 oyununa dahil olacak. Buna ek olarak, Konami tarafından anlaşma sağlanan birçok kulübün futbolcuları için de güncellemeler getirilecek. FC Barcelona futbolcuları Lionel Messi, Luis Suarez, Philippe Coutinho, Nélson Semedo ve Paulinho, FC Internazionale Milano takımından Mauro Icardi, Roberto Gagliardini, Borja Valero ve Dalbert Henrique ve Liverpool FC, Valencia CF ve AC Milan takımlarından birçok futbolcu için çeşitli güncellemeler yapılıyor.

Güncelleme ile birlikte gelecek olan diğer önemli yenilikler ise dört Adidas ayakkabısı, üç Nike ayakkabısı, iki Puma ayakkabısı, Adidas tarafından Kiev şehrinde yapılacak olan Şampiyonlar Ligi finaline özel futbol topu ve resmi The uhlsport League 1 2017 futbol topu olarak sıralanıyorlar.

Exit mobile version