Persona 5 Kendi Slot Makinesini Alıyor

Sega Sammy, Persona 5'in oyundan animasyonlar içeren 'Persona 5 for Reels' adı altında kendi slot makinesi serisini alacağını açıkladı.

2017’de merakla beklenen piyasaya sürülmesinden bu yana geçen beş yıl boyunca Persona 5, çok çeşitli yan ürünlere ve bağlantılara yabancı kalmadı. Phantom Thieves’i izleyen muazzam başarılı RPG, birden fazla yan ürün, ağız gargarası, figür ve hatta fiziksel bir kart oyunu aldı. Şimdi, Persona serisinin en yeni iş birliği, popüler JRPG’nin büyük saraylarından birinden not aldığını ve kumarhaneleri gezdiğini görecek.

Persone 5 Şenlikler Boyunca Büyük İlgi Gördü

Persona Serisi 25. yılını kutlarken, son derece saygın JRPG serisi, geçtiğimiz birkaç ay boyunca hayranlar için çeşitli yeni içeriklerle çok sayıda duyuru gördü. Mart, Persona 4’ün dövüş oyunu spinoff’u Persona 4 Arena Ultimax’ın yeniden düzenlenmiş sürümünü memnuniyetle karşılarken; hem Persona 4’ün yeni sürümlerinin hem de sonunda Persona 6’nın ortaya çıkacağına dair söylentiler devam etti. Ayrıca franchise’ın en yeni oyunu olan Persona 5’i gördü. Oyun artık temalı slot makinelerini alacağı için şenlikler boyunca büyük ilgi görüyor.

Sega Sammy, resmi olarak Persona 5 for Reels adlı casino oyunuyla popüler JRPG’nin kendi slot makinelerini alacağını resmen açıkladı. Önizleme videosu, birkaç karakterin kritik vuruş animasyonları dahil olmak üzere oyundan çok sayıda tanınabilir animasyonla birlikte makineden birkaç klip gösteriyor. Jackpotlar için ikonik All Out Attack animasyonunu içeriyor. Oyun, Joker’in nihai Persona’sı Satanael olarak adlandırdığı Persona 5’in finaline bile büyük bir referans içeriyor.

Diğer Oyunlar da Kumar Oyunları İçeriyor

Persona 5’in kumara girmesi, hem JRPG’nin muazzam popülaritesi hem de kumarhanelerin uzun ve hikayeli geçmişi nedeniyle sürpriz olmadı. Persona 5’in büyük zindanlarından biri, bir kumarhaneye sızan Hayalet Hırsızları içeriyordu. Diğer birçok oyun genellikle kumarhane temalı mini kumar oyunlarını içeriyor. Kumar, Twitch’teki birçok yayıncı için genellikle popüler bir konu olan kumar akışları ile kendi başına popüler bir oyun türü haline geldi.

Persona 5 slot makinesi, Atlus’un amiral gemisi serisinin 25. yıldönümünü kutlaması üzerine Persona serisinin aldığı büyük bir yeni içerik listesine katılacak. Bununla birlikte oyun daha pek çok şey gelecek.

Halihazırda onaylanmış konserin ve Persona 4 Arena Ultimax’ın piyasaya sürülmesinin ötesinde, Atlus’un yıl boyunca Persona için yaptığı çalışmalarda, geliştiriciden bir Persona 6 onayının veya yeni bir Persona 3 projesinin henüz gelmeyebileceği konusunda spekülasyon yapan hayranlarıyla bir dizi duyuru var. Reels için Persona 5, franchise’ın 25 yılı boyunca Persona bağlantılarının hikayeli tarihine yeni bir bölüm ekleyecek.

Persona 5 şimdi PS3 ve PS4 için mevcut.

Exit mobile version