Peloton, Android TV İçin Canlı Fitness Sınıfı Başlattı

Geçen tatil sezonundan önce Peloton’a aşina değilseniz, şirketin reklamı muhtemelen sizi yeterince bilgilendirecektir. Peloton, canlı fitness dersleri ağı ile birlikte egzersiz ekipmanı üreten bir fitness şirketi olarak. 

Bir grup fitness dersinin deneyimini eve getirmek, bu zamanlarda çok çekici bir fikir. Peloton bugün, uygulamalarını Android TV’ye getirdiklerini açıkladı. Böylece sadece birkaç kullanıcı değil, aynı zamanda dünyanın çok önemli bir bölümü bundan faydalanabilir.

Android TV fitness programı

Peloton, yerleşik büyük ekranlarla kendi egzersiz bisikletini ve koşu bandını satmak istiyor. Fakat uygulama, insanların kendi ekipmanlarıyla sınıflardan faydalanmalarının bir yolu olarak görülüyor. Yaklaşık olarak 90 günlük ücretsiz deneme sürümüne şimdi kaydolabilir ve dersleri kendiniz deneme imkanına sahip olabilirsiniz. 

Teklif sadece 30 Nisan’a kadar geçerli. Abonelik fiyatı normalde tek bir kişi için aylık 12,99 $ veya bir grup hesabı için aylık 39 $. Kayıt yapmanız durumunda hizmete, telefonunuzdan, tabletinizden ve tarayıcınızdan da erişebileceğinizi bilmeniz önemli.

Exit mobile version