Peaky Blinders Tarzı Diziler Neler?

Peaky Blinders tarzı diziler arıyor ancak hangi diziyi izleyeceğinize karar veremiyor musunuz? Bu listedeki dizilere göz atın!

Peaky Blinders tarzı diziler arasında hangi yapımlar yer alıyor? Kimi bütün sezonları çok kısa bir sürede izlerken kimi bölümlerin yayımlanmasını sabırsızlıkla bekledi fakat söz konusu seyircilerin hepsi şu anda yeni sezonu bekliyor ve yeni sezon başlayana kadar da bu tür sorular sorarak kendilerini içine çekecek diziler bulmayı umuyor.

Peaky Blinders benzeri diziler bulmak için uzun bir arayışa girenlerin göz atabileceği oldukça uzun bir liste bulunuyor.

Tabii ki bu listedeki yapımlar Peaky Blinders’ın yerini alacak yapımlar değil. Ne de olsa her yapımın yeri izleyicide ayrıdır. Bununla birlikte bu yapımların Peaky Blinders’ın yeni sezonu izleyicilerle buluşana kadar izlenebilecek en iyi yapımlar olduğu söylenebilir.

Peaky Blinders Tarzı Diziler Listesi

Peaky Blinders gibi diziler arıyorsanız Taboo, Ripper Street, The Borgias, Boardwalk Empire, The Sopranos ve Deadwood, izleyebileceğiniz en iyi dizilerdendir. Bu dizilerin konusuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

1. Taboo Konusu Nedir?

Taboo’nun hikâyesi, 19. yüzyılda uzun bir süre boyunca ayrı kaldığı evine inanılmaz bir şekilde değişmiş bir şekilde geri dönen James Keziah Delaney (Tom Hardy) çevresinde dönüyor. Uzun bir süre önce öldüğü düşünülen babasının mirasını alan Delaney, kendisine bir hayat kurma peşindedir.

Taboo Konusu Nedir?

 2. Ripper Street Konusu Nedir?

Ripper Street’te olaylar Karındeşen Jack’in son cinayetinden sonra huzuru ve sükûneti yeniden sağlanmak için harekete geçen bir polis teşkilatı çevresinde gelişiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Adam Rothenberg, Jerome Flynn, David Dawson, MyAnna Buring gibi isimler yer alıyor.

3. The Borgias Konusu Nedir?

Rodrigo Borgia’nın hayatı baz alınarak çekilen bir dizi olan The Borgias, Borgia ailesinin zirvede kalabilmek için verdiği mücadeleye odaklanıyor.

4. Boardwalk Empire Konusu Nedir?

Boardwalk Empire, 1920 yılından itibaren başlayan yasaklarla birlikte suçun doğuşuna ve yayılmasına odaklanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Steve Buscemi, Gretchen Mol, Kelly Macdonald, Jack Huston, Michael Pitt gibi isimler yer alıyor.

5. The Sopranos Konusu Nedir?

The Sopranos’ta olaylar, bir mafya ailesinin patronu olan Tony Soprano’nun aile ve suç dünyası arasında yaşadığı sorunlar çevresinde ilerliyor. Dizinin oyuncuları arasında Michael Imperioli, James Gandolfini, Edie Falco gibi isimler bulunuyor.

Daha çok mini dizi izlemek isterseniz en iyi mini diziler listemize de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version