PC’de Far Cry 6 Nasıl İndirilir? İşte Sistem Gereksinimleri

Far Cry 6 oynamak için kullanıcılar, oyunu PC'ye nasıl indirebilir? İşte Far Cry 6 sistem gereksinimleri ve oyunu indirme yönteminin detayları...

Ubisoft, Far Cry 6 ile çıtayı gerçekten yükseltiyor. Aksiyon-macera türündeki birinci şahıs nişancı serisi, Far Cry 6’da bir adada savaşırken sizi bir kez daha gizliliği kaba kuvvetle birleştirmeye zorluyor. 2021’de kurgusal Karayip adası Yara’da geçen Far Cry 6’nın haritası, serideki en büyük harita olarak nitelendiriliyor.

Oyun sizi, Yara’nın despot askeri diktatörü “El Presidente” Anton Castillo’nun, oğlu Diego’nun yerini alması için yetiştiren güçleriyle karşı karşıya getiriyor. Oyuncu, ülkesini yeniden kurmaya çalışan yerel bir Yaran asi olan Dani Rojas’ın pozisyonunu üstleniyor. Oyunun başlangıcında, oyuncu Dani’nin cinsiyetini seçebilirsiniz.

Yeni bir oyun öğesi ekleyen Dani, düşmanlara karşı kullanılabilecek bir evcil hayvan timsahına da sahip. Oyunun fiyatı Epic Games Store‘da Far Cry 6 Standard Edition için 269 TL, Far Cry 6 Gold Edition için 449 TL, Ultimate Edition için ise 495 TL olarak görülüyor.

Far Cry 6 Nasıl İndirilir?

İlginizi çekiyor ve oyunun tadına varmak için sabırsızlanıyorsanız, PC’nize veya dizüstü bilgisayarınıza nasıl kurabileceğinizi anlatıyoruz. PC’nizde Epic Games Launcher uygulamasının yüklü olması ve ayrıca aktif bir Ubisoft hesabınızın olması gerektiğini unutmayın. Henüz yapmadıysanız, uygulamayı indirdiğinizden ve önce bir Ubisoft hesabı oluşturduğunuzdan emin olun. Ardından şu adımları izleyin:

Oyunun Sistem Gereksinimleri

Far Cry 6’yı indirmeye başlamadan önce bilgisayarınızın bu minimum gereksinimlere sahip olduğundan emin olun.

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

Exit mobile version