Path of Exile, PC’de Kendi Rekorunu Kırdı

Grinding Gear Game, Path of Exile için uzun zamandır beklenen oyun sonu genişlemesi, Siege of the Atlas'ı 4 Şubat'ta piyasaya sürdü. Geliştiricinin belirttiğine göre oyun PC'de 270.260 eş zamanlı oyuncuyla zirveye ulaştı.

Grinding Gear Game, Path of Exile için özellikle uzun zamandır beklenen oyun sonu genişlemesi, Siege of the Atlas’ı 4 Şubat’ta piyasaya sürdü. Oynaması ücretsiz oyun için yayınlanan bu büyük genişleme paketi sayesinde kısacası  eş zamanlı oyuncu rekorunu kırdı. Buna göre oyun PC’de 270.260 eş zamanlı oyuncuyla zirveye ulaştı.

Geliştirici ekip yeni genişlemenin yayınlanmasının ardından şunları bildirdi: “Geri bildirimleri ve raporları yakından izliyoruz. Gelecek iyileştirmelerin listelerini oluşturmaya başladığımızda özellikle sizi bilgilendireceğiz.”

Bu büyük oyun sonu genişletmesi, yeni Atlas sistemlerini, patronları, devasa bir Atlas pasif beceri ağacını, yeni benzersiz öğeleri, Archnemesis Challenge ligini ve çok daha fazlasını içeriyor.

Path Of Exile Sistem Gereksinimleri

Path Of Exile Minimum:

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1/Windows 8
İşlemci: Quad core 2.6GHz x86-compatible
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 650 Ti or ATI Radeon™ HD 7850
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 40 GB boş alan

Önerilen:

İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Quad core 3.2GHz x64-compatible
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti or ATI Radeon™ RX560
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 40 GB boş alan

Oyunun adından anlaşılabileceği gibi (Exile, Sürgün anlamına geliyor) karakterlerimizden her biri, yaşadıkları diyardan sürgün edilmiş vaziyetteler. Hepsinin sürgün edilme hikayesi ve nedenleri farklı fakat tek bir ortak yanları var; sürgün yerleri olan Wraeclast’ta hayatta kalmak.

Exit mobile version