Path of Exile: Echoes of the Atlas 15 Ocak’ta çıkıyor

Geliştirici Grinding Gear Games, The Path of Exile: Echoes of the Atlas genişlemesinin 15 Ocak’ta PC’de çıkacağını duyurdu. Atlas’ın yankıları daha sonra 20 Ocak’ta aksiyon rol yapma oyununun konsol versiyonlarını vuruyor. The Path of Exile: Echoes of the Atlas oyununun 30 dakikalık yeni içerik videosu aşağıdadır. Bu genişlemenin büyük bir kısmı var. Kuru Deniz, Çatallı Nehir, Dondurulmuş Kabinler ve Mezar Çukuru gibi yeni yerler dahil olmak üzere Atlas’a eklenen 11 yeni harita ve ilgili patron dövüşleri var.

Atlasınızın her bölgesini kendi pasif ağacı ile uzmanlaştırabilir, ödüllerinizi iyileştirmek için ‘Saat Taşları’ üretebilirsiniz. Ayrıca Atlas’ın yeni zirve patronu Maven’in gözetimi altında aynı anda karşılaşacak 10 harita patronu seçersiniz. Maven’in varlığında üç harita patronunu yenerseniz, bu patronları aynı anda yenmekle görevlendirdiği alemine davet edilirsiniz. Bu mücadeleyi tamamladıktan sonra, Maven size aynı anda dört, sonra beş, sonra altı ve son olarak da 10 patronu yenme görevi veriyor. Bunu yönetirsen Maven ile kendi başına savaşacaksın.

Stardew Valley güncellemenin ardından rekor kırdı!

Sonra bir ritüel çemberinin içine alınmış dalga tabanlı bir mod olan yeni Ritüel Ligi, 19 geliştirilmiş Yükseliş sınıfı, yeni eşyalar ve Hasat’ın dönüşü var.

Atlas genişlemesinin yankıları, Cyberpunk 2077’nin devasa 10 Aralık 2020 lansmanını atlatmak için 11 Aralık 2020’den ertelenen tek Taşlama Donanımı Oyunudur.

Geliştirici “Oyuncularımızı bu iki oyun arasında seçim yapmak zorunda bırakmak istemiyoru. bu nedenle yoldan çekilip Path of Exile 3.13’ün çıkışını Ocak ayına ertelemeye karar verdik” açıklamasını yaptı.

Path Of Exile’ın geliştiricileri, neredeyse hiç başarısızlığa uğramadan yıllardır her üç ayda bir yeni bir genişletme yayınladılar. Bu son genişletme, yayın tarihlerinden birinin kaymasının nadir görülen bir örneğidir, ancak bu, henüz yapılmadığı için değildir. Cyberpunk 2077 ile aynı anda yayınlamak istemedikleri için. Onları kim suçlayabilir? Herkes siber canavarın önünden çıktı.

Exit mobile version