Param ByNoGame Kart nedir?

bynogame kart nedir

Sürekli gelişim halinde olan teknoloji, artık hayatın her noktasında büyük rol oynuyor. Bu gelişim, beraberinde getirdiği değişimlerle oyun sektörünü de kapsıyor. ByNoGame adıyla Türkiye’nin dijital oyun deposu olarak bilinen uygulama, şimdi de kart ve kullanım ücreti bulunmayan ön ödemeli kartı Param ByNoGame Kart ile kullanıcılarını şaşırtıyor.


İlginizi Çekebilir: NBA 2K22 Kapak Sporcuları Resmi Olarak Açıklandı


Param ByNoGame nedir, ne amaçla kullanılır?

Tamamen yerli sermaye ile üretilen ve 2007 senesinde kurulan ByNoGame, yıllar sonra tanıtımını yapıp kullanıcılara sunduğu Param Kart sayesinde uygulamayı bambaşka bir boyuta taşıyor. Taşıyor ama bu kart ne işe yarıyor? Param ByNoGame ön ödemeli kart ile internette, mağazada, tüm banka POS’larında ödeme yapmak için kullanılabilir. Ayrıca Param ByNoGame içerisinde kalan bakiyenizi banka ATM’lerinden kolay bir şekilde nakit olarak çekebilirsiniz.

Param ByNoGame tanıtım lansmanında konu ile ilgili görüşlerini aktaran ByNoGame.com CEO’su Murat Kömürcü: ”Param Kartı’ı Turk Elektronik Para A.Ş. ile ortak hazırladık. Bu kart, yetişkin nüfusun yüzde 40’ının banka hesabına sahip olmadığı Türkiye’de çok önemli işe yarıyor.  Ön ödemeli kartların, özellikle 18 yaşın altında ve banka hesabı bulunmayanlara büyük kolaylık sağlıyor.” dedi.

Param ByNoGam Nereden Alınır?

Sadece belirlenen satış noktalarından satın alınabilen Param Kart, satın alma işleminden sonra bakiye yüklemenizle birlikte kullanıma hazır duruma geliyor. Böylelikle bütün ATM’leri kullanırsınız. Ayrıca bizzat mağazalardan ya da internetten alışveriş yapabilirsiniz. Bununla birlikte para transferi yönetebilme fırsatı yakalıyorsunuz.

Fakat, atlamadan olmaz… Param Kart sahibi olup kullanmak için bir takım adımları aşmanız gerekiyor. İlk olarak 13 yaşın üzerinde olmalısınız. Param Kart alıp kayıtlı cep telefonu numaranızdan SMS aracılığı ile şifre oluşturduktan sonra kartınıza;  ByNoGame’den, kredi kartı, banka kartı veya ATM üzerinden bakiye yüklemelisiniz.

Bu aşamalardan sonra kartınızı; ByNoGame’de, tüm ATM ve POS cihazlarında, bütün e-ticaret sitelerinde ve dünyanın en büyük oyun mağazası Steam’da kullanabilirsiniz.

Exit mobile version