Papara Benzeri Uygulamalar Neler?

Papara benzeri uygulamalar mı arıyorsunuz? Papara gibi avantajlar sunan, çeşitli işlemler yapabileceğiniz bu uygulamaları inceleyin.

Papara Benzeri Uygulamalar

Papara benzeri uygulamalar arayışında olanlara yönelik hazırladığımız listede en az Papara kadar ilgi çekici avantajlar sunan hizmetlere yer vererek kullanıcıların aradığı uygulamaları bulmasına yardımcı oluyoruz.

Sizin bu tür uygulamaların en çok ilginizi çeken tarafı sunulan avantajlarsa ve Papara gibi avantajları olan uygulamaları bulmakta zorlanıyorsanız aşağıdaki listemiz size yardımcı olacaktır.

Papara Benzeri Uygulamalar Listesi

Papara alternatifi olarak kullanılabilecek uygulamalar bu şekildedir. Dilerseniz gelin, bu uygulamaları biraz yakından inceleyelim.

Enpara

Enpara, QNB Finansbank tarafından sunulan bir hizmettir. Temel bankacılık işlemlerini şubeye gitmeden gerçekleştirmenize olanak sunmak için ortaya çıkan Enpara’nın avantajları saymakla bitirilemeyecek kadar fazladır.

Para yatırma ve çekme işlemi başta olmak üzere çeşitli işlemler için QNB Finansbank ATM’lerini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Geçmişte kampanya kapsamında öğrencilerin Spotify, YouTube Premium ve Netflix harcamalarının yüzde 50’si Enpara tarafından karşılanıyordu ama görünüşe bakılırsa kampanya sona erdi. Bunun yerine şu an farklı kampanyalar var.

8 Mart 2023 itibarıyla aktif olarak devam eden kampanyalara örnek olarak Masterpass ile anlaşmalı kahve zincirlerinin mobil uygulaması üzerinden Enpara kredi kartı ile yapılacak 150 TL ve üzeri harcamanın 40 TL’sinin Enpara tarafından karşılandığı kampanya verilebilir.

Bu kampanyanın geçerlilik tarihi 01 Ocak 2023 – 30 Haziran 2023 olarak görünüyor. Kampanyadan ayın Enpara kullanıcıları tarafından yararlanabileceği belirtiliyor.

İninal

İninal, banka hesabı olmayan ya da banka hesabını kullanmak istemeyenlerin tercih ettiği bir diğer hizmettir. İnternet üzerinden alışveriş yapmanıza imkân tanıyan hizmet, kolaylıkla para yatırmanıza, çekmenize ve transfer etmenize olanak sağlıyor.

İninal kart almak isterseniz İninal kart nereden alınır sorusunu yanıtladığımız yazıyı inceleyebilirsiniz. Bu kartı aldıktan sonra İninal’ın mobil uygulamasını indirip kart ile eşleşme yapabilir ve hizmeti kullanmaya başlayabilirsiniz.

Paycell

Paycell, Turkcell tarafından sunulan bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde para transferi ve alışveriş yapabilir, faturaları ödeyebilirsiniz. Paycell’in ön ödemeli kartlarını kullanarak alışveriş yaparken daha güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.

Hızlı ve kolay bir ödeme yöntemi sunması ile ön plana çıkan uygulama, IBAN ya da telefon numarasına para transferi yapmanıza da olanak tanıyor. Yakın arkadaşlarınızdan, ailenizden para isteme özelliği de bulunuyor.

Exit mobile version