Pandemi Sürecinde ABD Milyarderleri Daha Zengin Oldu

Dünya geliri hesaplandığında ABD milyarderleri çok ciddi bir yere sahip diyebiliriz. Özellikle de teknoloji alanında çalışmalar yürüten şirketler çok ciddi bir ivme kazandı. İşe merak edilen tüm detaylar.

Jeff Bezos ve Mark Zuckerberg gibi isimler ABD tarihinin en zenginleri arasında yer alıyor. Özellikle de pandeni süreci ile birlikte bu kişilerin çok daha ciddi bir zenginliğe ulaştığını söyleyebiliriz.

Pandemi sürecinde ABD milyarderleri

Yapılan araştırmalarda pandemi süreci boyunca her hafta ortalama 42 milyar dolar daha çok kazandıkları ortaya çıktı. ABD milyarderleri bu kazançları ile birlikte servetlerini kat kat arttırmış oldu.

ABD milyarderleri

Amazon CEO’su Jeff Bezos ve Zoom CEO’su Eric Yuan bu konuda en çok dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Olaya bir başka açıdan daha bakabiliriz. Amerika Birleşik Devletleri’nde işsizlik maaşı başvuruları son 30 yılın en yüksek seviyesinde.

Sonuç olarak yaklaşık 700 milyar dolar civarında servet artışı yaşayan ABD milyarderleri, bunu muhtemelen daha fazla sürdürecek. Sizce pandemi sürecinde daha başka hangi şirketler büyük zenginlikler kazanmış olabilir? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version