Pac-Man Geo, iOS ve Android’de yayınlandı

Bandai Namco şirketi, Pac-Man Geo ile konum tabanlı oyun çoğunluğuna atlıyor. Artık iOS ve Android’de mevcut olan Pac-Man Geo, gerçek dünyada seyahat ederken peletleri yutmak, hayaletlerden kaçınmak ve benzersiz yer işaretleri toplamak için sevimli sarı disk olarak sokaklara çıkmanıza izin veriyor.

Seçtiğiniz konuma göre benzersiz labirentler oluşturulacak, yani neredeyse sınırsız miktarda içerik var. Hoşunuza giden bir labirent bulursanız, onu Pac-Man Geo’da yerleşik olan Labirent Paylaşımı özelliği ile bile paylaşabilirsiniz. Dünya çapında düşmanlardan kaçınmayı ve mümkün olduğunca çok pelet toplamayı kolaylaştıran çeşitli güçlendiriciler bulacaksınız.

GOOGLE’DAN ANDROID 11 İÇİN PİL ÖMRÜ UZATAN ÖZELLİK

EVİNİZDEN ÇIKMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ

Diğer konum tabanlı oyunların aksine, Pac-Man Geo oynamak için aslında evinizden ayrılmak zorunda değilsiniz. Basitçe oyun içi dünya haritasını yükleyin. Oynamak istediğiniz yeri yakınlaştırın ve gerçek dünyadaki sokaklara göre otomatik olarak bir labirent oluşturulacaktır. Bu, konum tabanlı bir oyun değil, daha çok harita tabanlı bir oyun. Hayaletlerden kaçmak için gerçek dünyada sokaklarda koşmak, muhtemelen bir video oyunu için iyi bir fikir değil.

Beğendiğiniz bir harita bulduğunuzda, normal bir Pac-Man oyunu gibi oynarsınız. Kaydırma kontrollerine alışmak biraz zaman alıyor. Ancak serinin hayranları bu beklenmedik yeni harita ile sevecekleri çok şey bulacaklar.

PAC-MAN GEO İLE TUR MODU

Pac-Man Geo ayrıca, dünyanın dört bir yanındaki ünlü simge yapılara göre aşamalar halinde başkalarına karşı rekabet etmenizi sağlayan bir ‘Tur Modu’ içerir. Skor tablolarına girecek kadar başarılı olursanız, size özel avatarlar ve rozetler verilecektir.

Başlıkla ilgili ilk Google incelemeleri karışıktır. Bazı oyuncular klasik Pac-Man franchise’ına benzersiz yaklaşımı severken, diğerleri optimizasyon sorunları ve rastgele hatalar yaşıyor. Daha fazla oyuncu oyuna girdikçe ve Bandai Namco karışıklıkları çözdükçe, genel deneyim büyük ölçüde gelişecektir. Şu anda Pac-Man Geo’nun en sinir bozucu kısmı eğlenceli bir Labirent bulmaya çalışmaktır. Ancak birkaç milyon kişi en iyi yerleri paylaşmaya başladığında bu sorun ortadan kalkacaktır.

Exit mobile version