Oyuncu bilgisayarının olmazsa olmaz uygulamaları

oyuncu bilgisayarında olması gerekenler

Bilgisayar oyunu oynamak kimi insanlar için büyük bir tutku haline geliyor. Yepyeni oyun bilgisayarınıza mutlaka gereken uygulamaları sizler için bir araya getirdik.

Bu yazıyı hazırlarken en bilinen bilgisayar uygulamalarından Steam, Origin, DAEMON Tools, WinRar, TeamSpeak vb. tarzı isimleri bir kenara ayırdık. Sektörün en başında oldukları için zaten çoğu oyunsever bu isimlere aşina. İşte, bizim seçtiğimiz hem konforlu hem de muhteşem programlar…

LAUNCHBOX

Varolan oyunlarını tertipli bir şekilde bir arada tutmak isteyenler için bu uygulama vazgeçilmez… Hem oyunlarınızı organize edip kolayca istediğinize ulaşabiliyor hem de Steam gibi oyun koleksiyonuzu bulunduran servisleri direkt bu uygulama içine senkronize ediyor.

GAMESAVE MANAGER

Pek çok oyun servisi bulut üstünde bir depolama şansı veriyor. Tam tersi olduğu durumları da hesap etmek gekiyor tabii ki. Bu yüzden format vb. durumlarda oyunlarınızı kaydetmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

F.LUX

Bir bilgisayarın olmazsa olmaz uygulamalarının başında gelen f.lux, sağlığına dikkat edenler için ön plana çıkıyor. Bu şekilde ekran filtreleri sağlayan f.lux, ekranınızdaki parlaklığın ayarını bile sizin istediğinize bırakıyor.

Exit mobile version