Oyun Oynayarak Para Kazanma Yolları

Oyun oynayarak para kazanma uygulamaları ve yöntemleri neler? Sizin için bilinen en iyi uygulama ve yolları bir araya getirdik.

Oyun oynayarak para kazanma çoğu oyuncunun hayalidir. Ne de olsa video oyunlarını oynarken dış dünya ile olan bağımız tamamen kopuyor ve eğlencenin ayakları yerden kesen etkisine teslim oluyoruz.

Peki, ya bu oyunları oynarken bir yandan da para kazanmanız mümkün olsaydı? Kulağa çok inandırıcı gelmeyebilir fakat bazı oyunları oynamanız karşılığında para kazanabiliyorsunuz. İster biraz eğlenmek isteyin ister para kazanmak isteyin, listemizde yer alan yöntemlere mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Oyun Oynayarak Para Kazanma Yöntemleri Neler?

Oyun oynayarak para kazanma için sizlere 3 hizmet öneriyoruz. Bunlardan ilk ikisi, Android uygulamasıdır. Üçüncüsü ise birden çok para kazanma yöntemi sunan Swagbucks hizmetidir. Bu hizmetlerin artılarını ve eksilerini aşağıdan detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Bu hizmetlerin haricinde kalan oyunlardan para kazanma yöntemleri hakkında detaylı bilgiye de yine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Oyun Oynayarak Para Kazanma Yöntemleri Neler?

1. MISTPLAY Nedir, Ne İşe Yarar?

MISTPLAY, dünya çapında en çok kullanılan para kazandırma uygulamalarından biridir. Android kullanıcılarına yönelik hizmet veren bu uygulama ile para kazanmak için tek yapmanız gereken oyun oynamaktır. Oyun oynamanız karşılığında ise ödül seçiyorsunuz.

Ödülleri alma seçenekleri arasında Amazon, Visa, Google Play Store ve çok daha fazlası yer alıyor. Bu uygulama ile ne kadar çok oyun oynarsanız o kadar çok para kazanıyorsunuz.

Uygulamanın öne çıkan başka bir özelliği de arkadaşlarınızla sohbet etmenize ve yeni insanlarla tanışmanıza aracı olmasıdır. Başka bir deyişle bu uygulama sayesinde hem oyun oynayarak para kazanıyor hem de sosyalleşiyorsunuz.

2. Big Time Cash Nedir, Ne İşe Yarar?

Big Time Cash, video oyunları oynayarak para kazanmanızı sağlayan bir Android uygulamasıdır. Ne var ki bu uygulama sadece PayPal’ın hizmet verdiği ülkelerde kullanılabiliyor. Bunun nedeni ise Big Time ödemeleri şimdilik PayPal üzerinden yapmasıdır.

Türkiye’de şu anda PayPal kapalı olduğu için ödülleri almanız mümkün değildir. PayPal’ın Türkiye’ye dönmesi ya da Big Time’ın alternatif bir ödeme yöntemi kullanması hâlinde Big Time’ı kullanmaya başlayabilirsiniz.

3. Swagbucks Nedir, Ne Verir?

Swagbucks, size video oyunlarını oynadıkça puan veriyor. Bu puanları daha sonra paraya ya da hediyeye dönüştürebiliyorsunuz. Örneğin Amazon üzerinden alışverişinizi ücretsiz bir şekilde gerçekleştirmek isterseniz Swagbucks’ın hediyesini tercih edebilirsiniz.

Swagbucks sadece oyun ile para kazanma seçeneği sunmakla sınırlı kalmıyor. Bunun yanı sıra anketlere katılarak, ürünleri ve hizmetleri test ederek, video izleyerek de para kazanmanıza imkân tanıyor.

Bu hizmetin arkasındaki kişiler, kullanıcılara bu zamana kadar milyonlarca dolar ödediğini iddia ediyor.

4. Canlı Yayın Platformları Sayesinde Para Kazanma

Oyun oynayarak kazanç elde edebileceğiniz başka bir yöntem de canlı yayın platformlarıdır. Twitch, bu platformların başında geliyor ama bunlara yönelmeden önce şunu iyi bilmelisiniz: Kanal oluşturur oluşturmaz para kazanmaya başlayamazsınız.

Canlı yayın platformlarından para kazanmaya başlamanız oldukça zamanınızı alabilir. Eğer düzenli yayın yaparsanız ve doğru adımlar izlerseniz birkaç ayın sonunda önemli bir kitlenin kalbini kazanabilirsiniz fakat sabırsız davranır, iyi adım atamazsanız yerinizde sayarsınız.

5. Oyunlar Hakkında Rehber Videolar Hazırlama

Oyuncular bazen mükemmel bir şekilde ilerleyen bir video oyununda öyle bir göreve denk geliyor ki haritanın altını üstüne getirmesine rağmen görevi nasıl yapacağını bulamıyor. Rehber niteliğinde videolar ise onlar için mükemmel bir kurtarıcı görevi görüyor. Kendinize güveniyorsanız bu videoları oluşturan kişi siz olabilirsiniz.

6. Oyun Hesabı Satma

League of Legends, Counter Strike: Global Offensive ve daha birçok rekabetçi oyunda önemli olan hesabın ne kadar değerli olduğudur. Rekabetçi oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız bunu bir gelir kapısına dönüştürebilirsiniz.

Hesap satışının haricinde League of Legends gibi oyunlarda başkalarının hesabını para karşılığında geliştirebilirsiniz.

7. Oyun Turnuvalarına Katılma

Bundan seneler önce oyun ile para kazanmak yan yana bile getirilemiyordu ama geldiğimiz noktada en çok para kazandıran yöntemlerden biri oyun oldu. Bir e-spor organizasyonuna katılacak kadar yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız siz de para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Exit mobile version