Overwatch 2 Oyununun Beta Versiyonuna Nasıl Kaydolunur?

Oyun geliştiricisi Blizzard, bugün Overwatch 2 oyunu için kapalı betayı başlatıyor. Hemen kaydolabilirsiniz.

Blizzard, bugün Overwatch 2 oyununun PvP çok oyunculu oyunu için kapalı bir beta başlatıyor. Beta, oyunun kapalı alfa testini takiben, Overwatch topluluğunun çoğunun yeni PvP oyununu örnekleme şansına sahip olacağını ilk kez gösteriyor. Ancak, betaya katılmak için kaydolmanız veya yerinizi kazanmanız gerekir. Overwatch 2 beta sürümüne kayıt yapmak için bilmeniz gerekenler…

Overwatch 2 Beta Sürümü Kayıt Olma

Overwatch 2’nin PvP betası için davetler saat 21:00’de çıktı. Ancak hepsi aynı anda herkese gitmeyecek. Şirket, davetiyeleri “kaydolduğunuz zaman” gibi çeşitli faktörlere dayalı bir sırayla dağıtacaktır. Kaydolma sayfası 10 Mart’tan beri yayında. Bu yüzden muhtemelen önünüzde uzun bir ilgilenen oyuncular listesi olabilir.

Yalnızca bugün kaydoluyorsanız, betaya hemen katılmak için bir davet görmeyebilirsiniz. Ama her şey mümkün. Belki Blizzard, betayı mümkün olduğunca çok kişinin eline geçirmek istiyor. 26 Nisan’daki kaydınız sizi oraya götürecek.

Kaydolmak için Overwatch 2’nin resmi katılım web sitesine gidin. “ŞİMDİ KAYDOLUN”u ve ardından “ŞİMDİ KAYDOL”u tıkladığınızda, Battle.net’te oturum açmanız gerekir. Bir hesabınız yoksa, bir tane oluşturmanız gerekir. (Sonuçta orijinal Overwatch’ı oynamak için birine ihtiyacınız var.)

Gerekli güvenlik adımlarından geçin. Ardından şartları kabul edin. Web sitesi sizi otomatik olarak, beta için kaydolduğunuza dair bir onay göreceğiniz ilk Overwatch 2 beta sayfasına geri götürecektir. Bundan sonra Saat 21:00’den başlayarak gelen kutunuzda bir davetiye olup olmadığına dikkat edin. Seçildiysen talimatları takip edin. İyi eğlenceler!

Overwatch 2’nin Kapalı Betasında Nasıl Yer Kazanılır?

Ancak, bir e-posta davetiyesi görmeseniz bile uzun süre beklemeniz gerekmeyebilir. Blizzard, Twitch yayıncılarının Overwatch 2 PvP oynamasını izleyerek betaya erişebileceğiniz oyun için bir Twitch drop promosyonu yürütüyor. Promosyon 27 Nisan 20:00’de başlar ve gece 3’e kadar devam eder.

İndirime hak kazanmak için Battle.net hesabınızı bağlamanız ve bu sayfada listelenen yayıncılardan herhangi birini en az dört saat izlemeniz gerekir. Yayıncılar arasında geçiş yapabilirsiniz; Katılımcı akışlar listesinden seçtiğiniz sürece zamanınız tahakkuk edecektir.

Bir Twitch düşüşü yoluyla yer kazanmayı başarırsanız, betaya şu şekilde katılabilirsiniz:

İster bir davetten ister bir Twitch düşüşünden girseniz. Overwatch 2’nin PvP betasını oynamak için ilk Overwatch oyununun bir kopyasına ihtiyacınız olacak. Ayrıca betaya sonsuza kadar erişiminiz olmayacak. Deneme şu anda yalnızca 17 Mayıs’a kadar sürüyor. Bu nedenle seçilirseniz, önümüzdeki ay için Overwatch 2 oynamaya öncelik vermek isteyebilirsiniz.

Bununla birlikte, Blizzard gelecekte daha fazla test olacağını doğruladı. Bu nedenle bu, 2023’te bir süre sonra beklenen resmi sürümlerden önce oyunu denemek için son şansınız olmayacak.

Exit mobile version