Outriders Xbox Game Pass’e gelebilir

Xbox Games Pass’teki Bethesda oyunlarıyla ilgili bir dizi duyurudan sonra hizmet, popüler Outriders demosunun bir sonraki olabileceğine dair ipuçları veriyor. People Can Fly’dan Outriders, demosunun başarısını zirveye taşıyor ve birçok insan tam sürüm için sabırsızlanıyor. Outriders, birkaç hafta içinde çeşitli platformlar için piyasaya sürüldüğünde normal 60 dolara perakende satış yapacaklar, ancak Xbox Game Pass abonelerinin, yakın tarihli bir tease herhangi bir gösterge olması durumunda abonelik maliyetinden daha fazlasını ödemek zorunda kalmayacağı bir ihtimal var gibi görünüyor.

Metro 2033 Steam’de kısa süreliğine ücretsiz

TWITTER’DAN E-MAIL’İN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ YAYINLANDI: OUTRIDERS XBOX GAME PASS’E GELİYOR

Resmi Xbox Game Pass Twitter hesabı, geçmişte benzer Game Pass satışlarında kullandığı sahte bir isim olan Melissa McGamepass tarafından gönderilmiş görünen sahte bir e-postanın “ekran görüntüsünü” yayınladı. Twitter’daki başlık, e-postanın Xbox Game Pass’e gelen bir oyun için bir tease içerdiğini ve bu nedenle hayranların ipuçları için onu parçalara ayırdığını gösteriyor. Son zamanlarda başka biri uzakta gizemli bir sinyal fark etti mi yoksa durumdaki anormallik ben miyim? ” özellikle hayranların aradığı alay olduğuna inanılıyor.

Pek çok kişi bunun Outriders için bir alay konusu olması gerektiği sonucuna varmıştır çünkü hem “gizemli sinyal” hem de “anormallik” kelimeleri Şubat 2020’den itibaren Outriders hikaye fragmanında yer almaktadır. Ve GameSpot’un işaret ettiği gibi Outriders demosu, oyuncular gidişle sona eriyor. Xbox Game Pass tamamen farklı bir oyun oynayabilirken, Outriders’ın yönünü işaret ediyor gibi görünüyor.

BÜYÜK KAZANÇ OLABİLİR

Outriders’ın yepyeni bir oyun olması, özellikle de 1 Nisan’da piyasaya sürüldüğü gün gelirse, Xbox Game Pass hizmeti için büyük bir “kazanç” olur. Bu, Game Pass’te yeni oyunların ilk çıkışı değil , tüm birinci taraf Xbox oyunlarında olduğu gibi, ancak büyük bütçeli çok platformlu oyunlar için nadirdir. Xbox Game Pass abone sayısını daha da artırmanın yanı sıra, daha fazla kişinin Outriders oynamasına yardımcı olmak için uzun bir yol kat etmesi gerekir.

Outriders gibi bir oyunun hayatta kalması için güçlü bir topluluğa ihtiyacı var. Outriders, diğer birçok yağmacı atıcı gibi canlı hizmet unsurlarına sahip olmasa da, oyun hala kooperatif oyun etrafında inşa edilmiştir ve başarısı, yeni içerik genişletmeleri şeklinde ciddi lansman sonrası destek alıp almayacağını belirleyecektir. sevmek. Xbox Game Pass aracılığıyla erişilebilir olmak, en baştan yerleşik bir topluluğa sahip olmasını sağlar ve genel bir başarı olduğundan emin olmak için çok yol kat edebilir.

Microsoft Bethesda şirketini satın aldı

Microsoft, son zamanlarda Xbox Game Pass ile özellikle agresif davrandı. Outriders’ın hizmete gelme potansiyelinin yanı sıra, şirketin en çok beğenilen oyunlarından bazıları da dahil olmak üzere bir dizi Bethesda oyunu da ekledi. Microsoft’un Xbox Game Pass’i Xbox oyuncuları için sahip olunması gereken bir abonelik haline getirme konusunda ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor.

Outriders 1 Nisan’da PC, PS4, PS5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series X için piyasaya çıkıyor.

Exit mobile version