Outlook Yeni Bir Tasarıma Kavuşuyor

Microsoft, Mac uygulaması için gerekli olan bazı iyileştirmeleri getiriyor. Bu haftadan itibaren, Mac beta kullanıcıları için Outlook, bazı önemli performans iyileştirmeleriyle gelen yeni bir tasarıma erişebilecek.

Microsoft, iOS ve Android için Outlook’ta ve Windows Mail’de Mac için Outlook’ta kullanılan senkronizasyon teknolojisini getiriyor. Microsoft ayrıca, Mac için Outlook’un tasarımında ince ayar yapıyor ve web’de ve Outlook’un mobil sürümlerinde bulunan birçok özelliği ekliyor.

Outlook yeni şekliyle çok daha işlevsel

Tek satır görünümleri, yeni bir posta oluşturma arayüzü kullanıcı arayüzü ve hatta e-postaları yok sayma yeteneği gibi özelliklerle e-postaların okunması ve yazılması geliştirildi.

Microsoft ayrıca ana posta ekranının yanına günlük takvime yeni bir “Günüm” görünümünü de ekledi. Buna ek olarak arama çubuğunu Mac için Outlook’un en üstüne taşıdı ve Microsoft aramayı sonuçlara entegre etti. Bu, arama sonuçlarının daha hızlı ve daha alakalı olduğu anlamına gelir ve aramaları tamamen özelleştirmenize izin veren yeni filtreler bile vardır.

Exit mobile version