Outlook Lite Android Uygulaması Çıktı

Outlook Lite Android uygulaması Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkede kullanıma sunuldu. Peki, nasıl indirilir?

Outlook Lite Android Uygulaması Çıktı

Yazılım devi Microsoft tarafından Outlook Lite Android uygulaması geliştirildi. Özellikle düşük donanıma sahip cihazlar için tasarlanan uygulama bu sayede eski akıllı telefon ve tabletler de bile sorunsuz şekilde çalışıyor. Çok düşük dosya boyutuna sahip olan uygulama bu sayede cihazda fazla yer de kaplamıyor.

Çok popüler bir e-posta servisi olan Outlook’un web sürümünün yanı sıra mobil versiyonu da bulunuyor. Eski donanıma sahip olan cihazlarda söz konusu uygulamaya dair bazı problemler yaşanabiliyor. Bu, kullanım deneyimini olumsuz etkiliyor.

The Verge’deki habere göre Microsoft, Android işletim sistemli cihazlar için Outlook Lite uygulaması geliştirdi. Yaklaşık olarak 5 MB dosya boyutuna sahip olan e-posta uygulaması temel özellikleri içeriyor.

Eski donanıma sahip olan cihazlar için tasarlanan Outlook Lite, normal Outlook uygulamasına kıyasla daha yüksek performans ve daha düşük pil kullanımı vadediyor.

1 GB RAM’in yer aldığı Android cihazlarda bile sorunsuz bir deneyim sunması için tasarlanan uygulama, birçok ülkede hâlâ kullanılmaya devam edilen 2G ve 3G ağlarını da destekliyor. Böylece uygulamanın tüm mobil ağlarda çalışması sağlandı.

Outlook Lite Android Uygulaması Nasıl İndirilir?

Outlook Lite Türkiye, Arjantin, Brezilya, Şili, Kolombiya, Ekvador, Hindistan, Meksika, Peru, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Tayvan, Tayland ve Venezuela’da kullanıma sunuldu. Outlook Lite, Outlook.com, Hotmail, Live, MSN, Microsoft 365 ve Microsoft Exchange Online hesaplarını destekliyor.

Sade bir arayüze sahip olan Outlook Lite isimli uygulamayı Android’in resmi uygulama mağazası Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

Exit mobile version