Otomatik Onarım Bilgisayarınızı Onaramadı Hatası

Otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı hatası yüzünden bilgisayarınızı açamıyorsanız bu yöntemlere başvurabilirsiniz.

Otomatik Onarım Bilgisayarınızı Onaramadı Hatası

Otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı hatasıyla mı karşılaşıyorsunuz? Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda ortaya çıkan bu hata mesajı, işinizin yarım kalmasına sebebiyet verebilir. Bunun yanı sıra sizin için oldukça önemli dosyalara da erişmenizin önünde engel oluşturabilir.

Bilgisayarınız eğer üst üste birkaç kez normal bir şekilde başlatılamazsa bu durumda Windows otomatik olarak sorunu gidermeye çalışır. Bu adımların sonucunda da bir onarım döngüsü söz konusu olabilir.

Böyle bir sorunla karşılaştığınızda öncelikle endişelenmeyin. Bu sorun çözülebilecek bir sorundur. Aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Otomatik Onarım Bilgisayarınızı Onaramadı Hatası Nasıl Çözülür?

Otomatik onarım sorunu yüzünden bilgisayarınızı açamıyor musunuz? Bu çözüm yollarını uygulayabilirsiniz. Dilerseniz gelin, her yöntemi tek tek ele alalım.

Bilgisayarı Yeniden Başlatma

Uzun bir zamandan beri açık olan bilgisayarınızı yeniden başlatmak, bu tür sorunları ortadan kaldırmakta oldukça etkilidir.

Bilgisayarınızı yeniden başlatarak geçici dosyaları temizlersiniz. Bilgisayarınız eğer onarım aşamasında takılı kaldıysa güç düğmesine basılı tutarak bilgisayarınızı kapatın. Bir süre bekledikten sonra güç düğmesine basarak bilgisayarınızı yeniden açın.

Sistem Geri Yükleme Yapma

Sistem geri yükleme işlemi, bilgisayarınızın bir önceki durumuna geri döndürür. Bu işlemi gerçekleştirmek için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Sistem Onarım Aracını Kullanma

Windows, eksik ya da bozuk sistem dosyalarını onarmak için yerleşik araçlara sahiptir. Yukarıdaki yöntemler eğer size sorunu çözme aşamasında yardımcı olmazsa aşağıda yer alan adımları takip ederek sorunu düzeltebilirsiniz.

Exit mobile version