OPPO Yeni Ürünlerle Geliyor! Çıkış Tarihi ve Özellikleri

OPPO, çok yakın bir tarihte üç yeni ürünle karşımıza çıkacak. İşte tarih ve detaylar!

OPPO, yepyeni ürünlerle çok yakında karşımıza çıkacak. Çinli marka, Watch Free, Smart TV K9 ve K9 Pro adlı üç yeni cihazını tanıtacak. Akıllı bileklik, telefon ve televizyon, markanın ürün skalasına çeşitlilik katacak. Ayrıca bu ürünlerin görüntüleri ve bazı özellikleri şimdiden sızmış durumda. İşte tüm detaylar!

Şirket, bahsettiğimiz gibi üç yeni ürününü çok yakında tanıtacak. Bunlardan en son Watch Free adlı akıllı bilekliğin görüntüleri sızıntılar arasında yerini aldı. Fakat bununla birlikte, aynı tarihte çıkacak olan diğer ürünlerden de bahsedeceğiz. Şirket, iki gün önce bu etkinlikte K9 Pro 5G telefon modelinin yanında Watch Free ürününü tanıtacağını duyurdu. Aynı zamanda şirket daha önce bu etkinlikte üç adet ürün tanıtacağını belirtmişti. Bu sebeple üçüncü ürün yüksek ihtimalle bir akıllı televizyon olacak.

OPPO K9 Pro 5G
OPPO K9 Pro 5G

OPPO, yeni akıllı telefon, saat ve televizyon modellerini çok yakında tanıtacak!

Etkinlik tarihi 26 Eylül olarak onaylandı. Etkinlikte tanıtımı gerçekleşecek ürünlerden ilki K9 Pro 5G adlı akıllı telefon olacak. Bu ayın başlarında Geekbench adlı sitede karşımıza çıkan telefonun bazı özelliklerini şimdiden biliyoruz. Sızan görüntülere göre bu telefon güçlü bir MediaTek işlemcisi ile çalışacak. Bunun yanında, görüntüler telefonun metal bir çerçeve ile geleceğini gösteriyor.

OPPO Watch Free

Ek olarak, telefon 64 MP ana kamera, 8 MP ikincil kamera ve 2 MP lens ile gelecek. Bunların yanında, telefon ikili SIM kartı desteğine sahip olacak. Cihaz kutudan Android 11 ile çıkacak. Ayrıca muhtemelen telefon 6.43 inç Full HD+ çözünürlüğe sahip bir ekranla gelecek. Diğer bilgilere göre akıllı telefon, 12 GB RAM ve 256 GB’a kadar depolama alanını destekleyecek. Ön kamerasının ise 16 MP olmasını bekliyoruz.

Yeni OPPO akıllı saati: Watch Free

Diğer bir ürün ise Watch Free adlı akıllı saat olacak. Şirket, saatin telefon ile aynı tarihte tanıtımı gerçekleşeceğini bugün doğruladı. Aynı zamanda şirket duyuru yaptığı gönderide saatin fotoğraflarını da paylaştı. Görünüşe göre saat, deri dokulu bir bant ve OLED ekranla gelecek. Saatin sol tarafında herhangi bir buton yok. Ancak görüntüler saatin sağ tarafını göstermiyor. Bu sebeple butonların sağ kısımda olacağını varsayıyoruz. Ayrıca bu saat, şirketin bir önceki akıllı saatinden daha farklı bir tasarıma sahip oluşu ile dikkatimizi çekiyor.

OPPO Smart TV K9

Smart TV K9 75 inç seçeneği

Son olarak bu tarihte bir de 75 inç Smart TV K9 modelinin tanıtımını görmeyi bekliyoruz. Bu yılın Mart ayında şirket, Smart TV K9 serisini bizlere sundu. Bu akıllı televizyon serisinde 43 inç, 55 inç ve 65 inç ekran modeller mevcut. Ancak şimdi şirket karşımıza serinin son 75 inç modeli ile çıkmayı planlıyor. GizmoChina adlı sitenin raporuna göre bu televizyon, 1.07 milyar renk desteğine sahip. Bunun yanında televizyon, Android tabanlı ColorOS TV 2.0 ile çalışacak.

Exit mobile version