OPPO Watch Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı

OPPO’nun merakla beklenen akıllı saati OPPO Watch, Türkiye’de satışa sunuldu. 1 aydan kısa bir süre önce dünya piyasasına sürülen akıllı saat OPPO Watch, Apple Watch ile aynı görünüyor ancak yazılımı bu saati ön plana çıkarıyor.

OPPO Watch’u şu anda küresel pazarda öne çıkaran bazı özellikleri bulunuyor. Birincisi, açıkça tasarımıdır. Akıllı saatin ince çerçevelerle kare tasarımı, kordonları için birçok renk seçenekleri ve ambalajı Apple Watch’un bir kopyasıdır.

OPPO WATCH’UN ÖZELLİKLERİ

OPPO Watch’u, Apple Watch’un benzeri olarak görmeden önce göz önünde bulundurmanız gereken birkaç farklılık var. Saat Google Wear OS işletim sistemi kullanmaktadır. Ayrıca OPPO arayüze kendi öğelerinin birçoğunu eklemiştir.

Saatin kare olması ekranda daha fazla içerik görüntülemek için harika bir özellik… Saati daha zarif hissettiren kavisli kenarları ile ultra ince çerçeveleri de bulunuyor.

OPPO Watch’un 41 mm’lik modeli 1.61 inç, 46 mm’lik modeli ise 1.91 inç büyüklüğünde olan AMOLED ekrana sahip…
Sağda iki düğme bulunuyor: Üstte duran ve uygulama menüsünü açan bir ana sayfa düğmesi ve bir eylemi özelleştirmenize veya bir uygulama içinde geri dönmenize olanak tanıyan çok işlevli bir düğme. Ayrıca iki düğme arasına sıkışmış bir mikrofon bulacaksınız ve sol tarafta yerleşik hoparlör için bir ızgara yer alıyor. Aramalar sorunsuz yapılıyor ve dahili ses bu kullanım durumu için mükemmel derecede iyi durumda.

Akıllı saatin arkası plastikten yapılmıştır ve burada kalp atış hızı sensörünü ve şarj giriş bölümünü bulacaksınız. OPPO Watch’ın kayışları özel bir tek düğmeyle çıkarılabilir. Saate uyarlanmış çok çeşitli kayışlar arasından seçim yapılabiliyor.

41 MM VE 46 MM İKİ FARKLI MODEL

OPPO Watch’un 41mm versiyonu 300mAh bataryaya sahipken, 46mm model 430mAh birime sahip.

Aşağı açılan hızlı ayarlar çubuğu, pil seviyesini ve bağlantı durumunu en üstte gösterir, uygulama ızgarasında gezinmek daha kolaydır ve yakılan tüm kalorileri, egzersiz süresini, aktivite seanslarını listeleyen, görüntülemesi kolay bir günlük aktivite dökümü elde eder ve günde kaç adım attığınızı öğrenebilirsiniz.

OPPO’nun ayrıca özel egzersiz modlarında, rehberli egzersiz seanslarıyla iş gününüzün ortasında hızlı molalar vermenizi sağlayan ‘5 Dakikalık Egzersizler’ adlı bir uygulaması bulunmaktadır.

Saatin donanım tarafına gelince, OPPO Watch Snapdragon Wear 3100 işlemcisinden güç alıyor ancak aynı zamanda uyku izleme gibi düşük güç gerektiren görevler sırasında görevi devralan ve daha iyi genel pil ömrü sağlayan ikincil bir Ambig Micro Apollo 3 işlemcisine sahip. 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı var.

OPPO WATCH’UN 5ATM SU GEÇİRMEZLİK ÖZELLİĞİ

Saatin diğer özellikleri arasında ödemeler için yerleşik bir GPS, 5ATM su geçirmezlik, Bluetooth 4.2 LE ve NFC bulacaksınız. Akıllı saat, ekranın parlaklığını otomatik olarak ayarlamak için bir ivmeölçer, jiroskop, barometrik ve ortam ışığı sensörü dahil olmak üzere eksiksiz bir sensöre sahiptir.

Saat, bir günlük kullanımı kolaylıkla sunar ve VOOC hızlı şarjı ile OPPO saatinizi sadece 15 dakikada sıfırdan yüzde 30’a kadar şarj edebilirsiniz. Yüzde 100’e ise 75 dakikada ulaşabilirsiniz. Her zaman açık moddan birini seçebilir veya bildirimler için ekranın uyanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca pil ömrünü 21 güne çıkarmak için tasarlanmış bir güç tasarrufu modu da vardır.
OPPO WATCH’UN TÜRKİYE’DEKİ FİYATI

OPPO Watch, Apple Watch ve Galaxy Watch’a göre biraz daha uygun fiyatıyla ön plana çıkmaktadır. Avrupa’da 305 dolara (2279 TL) satılan bu ürün, Türkiye’de 41 mm olan modeli 1799 TL, 46 mm olan modeli ise 2299 TL olarak satışa çıkarıldı.

Exit mobile version