OPPO Watch 2 Snapdragon Wear 4100 ile geliyor

Çinli elektronik markası OPPO da son söylentilere göre OPPO Watch 2 akıllı saati piyasaya sürmek için hazırlanıyor.

Geçen yıl OPPO, markanın akıllı saat pazarına ilk girişi olan OPPO Watch’ı tanıttı. Akıllı saat kare tasarımıyla kesinlikle Apple Watch’a benziyor. Ancak dahili olarak elbette bir klon olmaktan uzaktı. OPPO Watch, Çin dışında Wear OS’yi çalıştırıyor. Qualcomm’un Snapdragon Wear 3100 SoC’si destekliyor.


Benzer İçerik: OPPO Watch Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı


Saat uluslararası olarak piyasaya sürüldüğünde, SoC’si çok daha iyi olan Snapdragon Wear 4100 tarafından çoktan başarılı oldu. Bugüne kadar, Qualcomm’un en yeni ve en büyük giyilebilir işlemcisine sahip olan tek bir Wear OS akıllı saati var. Mobvoi’nin TicWatch Pro 3’ü yeni Motorola’ya dair söylentiler var. Markalı akıllı saatler bu yıl Qualcomm’un yükseltilmiş giyilebilir SoC’si ile piyasaya sürülecek. Ancak TicWatch Pro 3, özelliklerinden ödün vermeden performans ve pil ömrü açısından Wear OS saatlerinin zirvesinde yer alıyor.

OPPO WATCH 2, 7 FARKLI MODELLE GELECEK

Tipster, yaklaşan OPPO Watch 2 ile ilgili bilgileri çevrimiçi olarak paylaştı. Paylaştıkları kanıtlara göre, potansiyel olarak 7 modele kadar çıkacak.

Tipster, akıllı saatin Qualcomm’un Snapdragon Wear 4100 platformuna sahip olacağını söylüyor. Yapı özelliği dosyasının SoC’yi TicWatch Pro 3’ün donanım yazılımında listelenen değerle aynı olduğunu söylüyor. Haberci işletim sisteminin temel aldığını söylüyor. Android 8.1 Oreo’nun üstünde ve Çin’de Wear OS çalıştırmayacak. Ancak uluslararası olarak piyasaya sürülürse, büyük olasılıkla Wear OS çalıştıracak.

Orijinal model 8 GB dahili depolamaya sahipken, yeni model 16 GB depolama alanına sahip olacak. Son olarak bilgi sahibi, yeni saat yüzleri, stres algılamanın eklenmesi gibi bilgiler sundu. Ayrıca yeni bir OPPO Relax uygulaması da dahil olmak üzere yazılımla ilgili bazı ayrıntıları paylaştı.

Çinli ihbarcı, yakında çıkacak olan Watch 2 serisi hakkında daha ayrıntılı bilgi veriyor. Her ikisi de Snapdragon Wear 4100 ile çalışacak. Apollo 4s ikincil yonga setinden güç alan 42 mm ve 46 mm çaplı iki boyut olacak.

Watch 2 serisinin, daha uzun pil ömrü için ikincil bir gerçek zamanlı işletim sisteminin (RTOS) yanı sıra Android Oreo 8.1 tabanlı ColorOS for Watch sunacak.

Tipster, bu özelliklerin neye benzediğini göstermek için yeni uygulamaları OPPO Watch’a ek olarak yükledi. Ancak bulgularının yalnızca Çin yazılım sürümüyle ilgili olduğunu unutmayın.

Exit mobile version