Oppo Uzayan Ekranlı Akıllı Telefon Yapacak!

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olarak bilinen Oppo, uzayan ekranlı akıllı telefon üretimine başlıyor. Böylece şirket tasarım açısından karşımıza çok daha farklı cihazlar sunma amacında. İşte yeni tasarımla ilgili merak edilen bütün detaylar.

Akıllı telefon piyasası tahmin edilenden çok daha zorlu bir rekabete sahip. özellikle de bu piyasaya yeni giriş yapan şirketler daha fazla zorluk yaşıyor. Oppo, her ne kadar yeni giriş yapmasa bile yine de rekabet ortamından nasibini alıyor. OPPO’nun Çin Patent Ofisi’nden aldığı yeni patent onun bu rekabette öne geçebileceğini gösteriyor.

Oppo uzayan ekranlı akıllı telefon farklı özelliklere sahip olacak

Bu akıllı telefon, genişletilmediğinde 1:1 en boy oranı ile kullanım sağlanabilecek türden. Normal koşullarda kare şeklinde görünmesi planlanan cihaz, son derece rahat bir kullanım sağlayabiliyor.

Oppo uzayan ekranlı akıllı telefon

Kamera sensörü gibi yapılardan bir tanesinin LED flaş olabilme özelliğinin de bulunması, onu diğerlerinden ayırabilir. OPPO’nun üzerinde çalıştığı şey her nasılsa, muhtemelen kullanıcılar tarafından büyük takdir toplayacak. OPPO’nun yeni ürünün şu an için bir patent olduğu rahatlıkla söylenebilir.

OPPO’nun bu tasarım üzerindeki görüşünü şimdilik olmasa bile kısa bir süre içerisinde tanımak mümkün hale gelebilir. Ön kamera ve güç tuşu gibi donanım parçaları buradaki en önemli etkenler. Bakalım Oppo bizlere nasıl bir cihaz sunacak.

Exit mobile version