Oppo Uygun Fiyatlı Cihaz Üretecek Mi?

Akıllı telefon almak isteyen birçok kişi Oppo uygun fiyatlı cihaz üretecek mi sorusunu sıklıkla soruyor. İşte merak edilen sorunun cevapları.

Cep telefonu sektörü özellikle de Çinli şirketler sayesinde akıl almaz boyutlara ulaştı. Bu nedenle neredeyse her bütçeye uygun modeller bulmak mümkün. Bunun farkında olan tüketiciler, genellikle her şirketten orta segment modeller talep edebiliyor.

Oppo uygun fiyatlı cihaz yakında gelebilir

Akıllı telefon alacaklar uygun fiyat denilince çoğu zaman Samsung gibi kuruluşları tercih ediyor. Oppo pek uygun fiyatlılar kategorisinde yer almıyor. Bu nedenle şirket her seferinde eleştiri yağmuruna tutuluyor. Son gelen haberlere göre artık bu mümkün olacak.

Oppo uygun fiyatlı cihaz

Dünyanın pahalı akıllı telefon cihazları üreten şirketi konumunda olan Oppo, yeni bir yönelime kavuştu. Buna göre şirket kademe kademe uygun fiyatlı ürünlere geçecek. Böylece daha uygun bir fiyatlandırma yapılabilecek. Özellikle de uygun fiyatlı işlemcilerin tercih edilmesi bu noktada son derece önemli.

Oppo ayrıca, kameralarda da kalite düşüklüğü yaparak fiyatları aşağıya çekmek istiyor. Uygun fiyatlı cihaz denilince, belki de aklımıza Oppo gelebilecek. Ancak Türkiye’deki vergilendirme düşünüldüğünde bunun ne kadar mümkün olabileceğini zaman gösterecek. Peki sizin bu konudaki tahmininiz ne yönde? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version