OPPO Reno6 Z Çıkış Tarihi Onaylandı! İşte Özellikleri

OPPO Reno6 Z modelinin çıkış tarihi kesinleşti. Bunun yanında telefonun bazı temel özelliklerini de öğrendik. Cihazın yakın bir tarihte Tayland’da tanıtımı gerçekleşecek. Bu zamana kadar da sızıntılarla elde ettiğimiz bilgileri paylaşacağız. İşte detaylar!

Reno6 Z modelinin çıkış tarihi ortaya çıktı. Bilgilere göre bu cihaz Tayland’da tanıtıma çıkacak. Bu etkinlik 21 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Telefonun Tayland listesinden ise bazı temel özelliklerini öğreniyoruz. Bilgilere göre telefon üçlü bir kamera kurulumu ile gelecek. Aynı zamanda birkaç güzellik modu da olacak.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Redmi Note 10 5G Satışta


OPPO Reno6 5G özellikleri

Telefonun OPPO Tayland listesi, 64 megapiksel üçlü kameralara sahip olacağını ortaya koyuyor. Cihaz bokeh efektli portre ve portre güzelleştirme videosu gibi fotoğraf özellikleri ile kullanıcılarla buluşacak.

Reno6 Z, 5G bağlantısını destekleyen belirtilmemiş bir MediaTek Dimensity işlemcisinden güç alacak. Aynı zamanda cihaz, 30W VOOC Flash Charge desteği ile gelecek. Ek olarak liste, cihazın iki renk seçeneğine sahip olacağını doğruluyor.

OPPO Reno6 Z
OPPO Reno6 Z

Geçmiş raporlar, Reno6 Z 5G’nin Full HD+ çözünürlük ve ekran içi parmak izi tarayıcı sunan 6.43 inç AMOLED ekranla geleceğini iddia etmişti. Dimensity 800U destekli olacağını düşündüğümüz telefonun, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile karşımıza çıkma ihtimali var.

Telefonun arka kamera sistemi 64 MP birincil kamera, 8 MP ultra geniş lens ve 2 MP makro kamera içerecek. Ek olarak selfie’ler için 32 megapiksel ön kameraya sahip olacak. Bunun yanında telefon büyük ihtimalle 4.310 mAh kapasiteli bir pil ile gelecek.

OPPO Türkiye

Şimdilik ülkemizde markanın Reno6 serisi satışta değil. Ancak Reno5 ve Reno4 serileri mevcut. Bu telefonları da çeşitli çevrimiçi alışveriş sitelerinden satın alabilirsiniz. Yakın zamanda Reno6 da Türkiye’de satışa çıkabilir. Ancak bu sadece bir tahmin ve kesin bir bilgimiz yok. Diğer telefonları incelemek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version