Oppo Reno6 Lite Özellikleri ve Tasarımı Sızdırıldı

Oppo Reno6 Lite teknik özellikleri ve tasarımı paylaşılan bir video ile sızdırıldı. Gelin birlikte bakalım...

Oppo Reno6 Lite ile ilgili bir sızıntı ortaya çıktı. Oppo‘nun önümüzdeki haftalarda Reno7 serisini piyasaya sürmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Şirketin henüz Reno6 serisi ile işi bitmemiş gibi görünüyor. Zaten Reno6, Reno6 5G, Reno6 Pro, Reno6 Z ve Reno6 Pro+ içeriyor. Ayrıca şirketin yakında yeni bir üyesi olacak: Oppo Reno6 Lite. Resmi duyuru öncesinde, tipster @Sudhanshu1414 tarafından paylaşılan bir tanıtım videosu sayesinde telefonla ilgili hemen hemen her şey internette sızdırıldı. Ancak henüz fiyatına dair bir bilgi paylaşılmadı.

Oppo Reno6 Lite Özellikleri

Sızdırılan Oppo Reno6 Lite videosu, yakında Avrupa’da piyasaya çıkacağını doğruluyor. Telefonun FullHD+ çözünürlüğe sahip bir AMOLED ekrana ve selfie kamerası için delikli bir oyuğa sahip olduğunu ortaya koyuyor. Arka tarafta Reno6 Lite, 48MP birincil sensör, 2MP ultra geniş lens ve 2MP makro birimi içeren üçlü kamera kurulumuna sahiptir. Kamera özellikleri arasında AI 2.0 ile süsleme, gece portresi ve AI sahne geliştirme yer alır.

Oppo telefon, Qualcomm Snapdragon çipinden güç alıyor. Ancak yonga seti adı hala bir sır. SoC, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama ile eşleştirilmiştir. Tüm yeni Oppo telefonları, sanal bir RAM özelliği ve dolayısıyla Reno6 Lite ile birlikte gelir. Kullanıcıların çoklu görevi artırmak için 5 GB sanal RAM eklemesine olanak tanır. Telefon, 33W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil barındırıyor.

Resmi görünümlü videodaki sızıntı, cihazın 6.43 inç Full HD+ çözünürlüğü olacağını gösteriyor. Ayrıca 60Hz yenileme hızını destekleyecek. Ekranın altında bir parmak izi tarayıcı olacak. Öne bakan kamera sol üst köşeye olacak.

Reno6 Lite, üstte alttan nispeten daha ince çerçevelere sahiptir. Sızdırılan ticari video, telefonu tek bir renkte sergiliyor. Ancak, daha fazla renk seçeneğiyle sunulması daha olasıdır.

Cihaz Yeniden Markalanmış Oppo F19

@Abhishek1414’e göre, yaklaşmakta olan akıllı telefon yeniden markalanan bir Oppo F19 olacak. Sızan ticari videodaki Reno6 Lite tasarımı ve teknik özellikleri, bu yılın başlarında Hindistan’da piyasaya çıkan F19 ile aynı olduğunu gösteriyor.

Telefon, Oppo A74 4G ile aynı tasarım ve özelliklere sahip olan Oppo A95 4G’yle birlikte piyasaya çıkacak. Temelde Oppo aynı cihazları farklı isimler altında tekrar tekrar piyasaya sürüyor. Bunu yaklaşık bir yıldır yapıyor.

 

 

 

Exit mobile version