Oppo Reno5 4G duyuruldu

Bu ayın başlarında Oppo, Reno5 ve Reno5 Pro’nun 5G bağlantılı ikilisini tanıttı. Şimdi Oppo sessizce Reno5 4G versiyonunu piyasaya sürdü. Kardeşine oldukça benzer ancak bazı önemli farklılıklar bulunuyor. Tabii ki yeni bir yonga seti gerektiren bağlantısı var. Ya da daha doğrusu eski.

Telefon, birkaç ay önce Reno4 4G’de de kullanılan Snapdragon 720G yonga setinden güç alıyor. Yeni model, onu diğer Reno5 modelleriyle daha uyumlu hale getirmek için 4 serisine göre çeşitli iyileştirmeler getiriyor.

Xiaomi Mi A3 kullanıcıları Android 11 güncellemesinden rahatsız

OPPO RENO5 4G ÖZELLİKLERİ

Oppo Reno5 4G, 6,4 ”AMOLED paneli 90 Hz yenileme hızına ve 180 Hz dokunmatik örnekleme hızına yükseltir. Çözünürlük 1080p + olarak kalır. Ekran, Işık modunda tam sRGB kapsamı sunarken, canlı mod sRGB’de %100’ün üzerine çıkar. DCI-P3 renk gamının %93’ünü kapsar. HD çözünürlük Netflix ve Amazon Prime Video’da desteklenir. Ayrıca Dolby Atmos sesin keyfini çıkarırsınız.

Diğer bir yükseltme, parlak f / 1.7 diyafram açıklığının arkasında 64MP sensör bulunan ana kamera. Özçekim kamerası da güçlendi ve şimdi 44 MP sensöre sahip. Kalan üç modül aynı 8MP ultra geniş açılı kamera (119 °) ve iki 2MP modül.

Zor aydınlatma durumları için Reno5 4G, hem fotoğraflar hem de videolar için kullanılabilen Süper Gece modu ve Canlı HDR sunar. Bölünmüş ekran görünümünden ikili pozlamaya kadar çok sayıda eğlenceli video modu da vardır.

OPPO RENO5 4G 50W ŞARJ DESTEĞİYLE GELİYOR

4.300 mAh pil, Reno4’e nazaran (4.015 mAh) biraz daha büyüktür. Daha hızlı şarj olur ve 30W’dan 50W’a kadar çıkar. İlginç bir şekilde, 5G kardeşiyle aynı 65W şarj cihazıyla geliyor. Maksimum 65W’ın altında dursa da, tam şarj hala sadece 48 dakika sürüyor.

Diğer üreticilerin aksesuarları amiral gemisi paketlerinden çıkardığı bir zamanda aşırı güçlü bir şarj cihazı eklemek oldukça cömerttir. Bu şarj cihazı, USB Güç Dağıtımı PPS’yi destekler. Böylece onu diğer aygıtlarınız için de kullanabilirsiniz. Ayrıca, gemide 3,5 mm kulaklık jakı var. Reno5 birçok trendi etkiliyor.

Telefon, ColorOS 11’i (Android 11 tabanlı) kutudan çıkarır. 8 GB LPDDR4x RAM ve 128 GB depolama alanına sahiptir. Kart yuvası, depolamayı genişletmek için iki SIM artı bir microSD barındırabilir. Ek bağlantı, aptX HD ve LDAC ile Bluetooth 5.1’i içerir, ancak NFC eksiktir.

YENİ OPPO TELEFONUN FİYATI

Oppo Reno5 4G ilk olarak Vietnam’da piyasaya sürüldü. Oppo mağazasından ve birkaç yerel perakendeciden ön sipariş verilebilir. Fiyat 375 dolar olarak belirlendi. Sevkiyatlar 9 Ocak’ta başlayacak. Ancak şimdi sipariş verirseniz bir Bluetooth kablosuz hoparlörü alabilirsiniz.

 

Exit mobile version