Oppo Reno4 Lite Uygun Fiyatlı Sunulacak!

Oppo Reno4 Lite

Fiyat/Performans cihazı olarak sunulabilecek Oppo Reno4 Lite, son dönemlerin en çok konuşulanları arasında yer alıyor. Hadi gelin özelliklerine birlikte göz atalım.

Ukrayna’da Reno4 Lite ismi ile piyasaya çıkan yeni akıllı telefon, rağbet görebilecek bir potansiyele sahip. Amiral gemilerin yaklaşık olarak 9000 TL civarında olduğu düşünüldüğünde, bu tür akıllı telefonlara daha fazla ihtiyaç var diyebiliriz. Bu yeni orta segment cihazda ön tarafında 2 ve arka tarafında 4 olacak şekilde 6 kameranın yer aldığını söylemek mümkün.

Oppo Reno4 Lite fiyatı ne kadar olacak?

Bu cihaz 6,43 inçlik S-AMOLED bir ekran ile gelmekle kalmayacak aynı zamanda 1080 x 2400 piksel çözünürlük de sunacak diyebiliriz ve bu, ona büyük bir artı kazandıracak. Android 10 temelli ColorOS 7.2 cihazın temel işletim sistemi olarak kendisine yer bulabilecek.

Ön tarafta yer alan kameraların çözünürlüğü; 16 MP ana kamera ve 2 MP derinlik sensörü şeklinde kendisine yer bulabilecek. Ayrıca 48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı sensör ise arka kameranın ön plana çıkmasını sağlayabilir.

Siyah ve mavi renk seçeneklerine sahip bu model, vergisiz 3.252 TL civarında olacak ancak vergilerle birlikte tahmin edilenin çok daha ötesine geçebilecek. Siz böyle bir cihaz alır mısınız? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version