OPPO Reno 6 Pro+ Özellikleri Sızdı

OPPO Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro + geçtiğimiz günlerde TENAA‘da karşımıza çıkmıştı. Şimdi de Reno 6 Pro + modelinin kamera özellikleri ortaya çıktı. Dörtlü bir kamera kurulumuna sahip olacak cihazın, kamera kurulumunun görüntüsü de ortaya çıktı. İşte detaylar.

OPPO Reno 6 Pro + modelinin kamera özellikleri ortaya çıktı

Güvenilir kaynak Digital Chat Station, Weibo profilinde Reno 6 Pro + modelinin Qualcomm Snapdragon 870 işlemcisiyle geleceğini onayladı. Bu işlemciye 4,500 mAh kapasiteli bir batarya ve 65 W süper hızlı şarj desteği eşlik edecek.

Kamera kısmında 50 MP Sony IMX766 sensörü olacak. Aynı zamanda telefon, 7,99 mm kalınlığında ve 188 gram ağırlığında olacak. Bu bilgiler önceki raporlarla eşleşiyor. Ayrıca ikili hoparlör kurulumu ve AAC teknolojisi tarafından üretilen X ekseni doğrusal titreşim motoru da mevcut.

Ek olarak, blog yazarı Cheese Mango yepyeni titreşim motorunun bir fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğrafta dörtlü kamera modülünü yakından gözlemliyoruz. Ana 50MP sensörün yanı sıra, 16 MP ultra geniş kamera, 13 MP telefoto kamera mevcut. Bunun yanında en küçük lensin 2MP derinlik yardımcısı olduğu söylentiler arasında.

OPPO Reno 6 serisi özellikleri

Diğer raporlara baktığımızda, Reno 6 ile bazı bilgiler de mevcut. Reno 6 Serisi tüm modellerin lineer motorlarla gelmesini bekliyoruz. ColorOS’un titreşim ayarı ile bu cihazın oyun deneyimi de gelişecek gibi duruyor. Kaynak, paylaşımının yorum kısmında motorun AAC teknolojisi tarafından yapıldığını vurguladı. Aynı zamanda kamera modülünün yakından görünümünü gösteren bir Reno 6 Pro + canlı fotoğrafını paylaştı.

OPPO Reno 6 serisi

Reno 6’nın yakın zamanda piyasada gördüğümüz MediaTek Dimensity 900 işlemcisini kullandığı söylentiler arasında.  Aynı zamanda dahili 4300mAh bataryayla birlikte 65W hızlı şarjı desteklediği bilgisi mevcut. Cihaz, söylentilere göre 7.59mm kalınlığında ve 182g ağırlığında olacak.

OPPO Reno6 Pro ve Pro + iki yeni model 6.55 inç 2400 x 1080p çözünürlüklü OLED ekranla gelecek. Aynı zamanda tek delikli kavisli ekran tasarımının sol üst köşesini kullanarak 90Hz yenileme hızını destekliyor. Reno 6 Pro Dimensity 1200 işlemciden güç alırken, Reno 6 Pro Snapdragon 870 işlemcisinden gücünü alacak. Aynı X ekseni doğrusal motoru kullanacaklar.

Şirketin bu telefonları, 22 Mayıs tarihindeki etkinliğinde duyurmasını bekliyoruz. Detayları paylaşmaya devam edeceğiz.

MediaTek Dimensity 900 İşlemcili Vivo Telefonu Geekbench’te Görüldü

Exit mobile version