OPPO Reno 6 lansman tarihi belli oldu

Geleceği iddia edilen OPPO Reno 6 serisi Mart ayından beri haberlerde yer alıyor. Cihaz geçen yıl piyasaya sürülen Reno 5 serisinin halefi olacak. Seri OPPO Reno 6, Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro + olmak üzere üç cihaza sahip. Bu cihazlar geçmişte birçok kez sızdı.

Geride bir teknik özellik izi bırakmıştır. Son zamanlarda, OPPO Reno6 serisinin bu yıl Nisan veya Mayıs aylarında çıkabileceğini öğrenmiştik. Bugün, OPPO Reno6 serisinin lansmanı ile ilgili bazı yeni bilgiler sunuyoruz. Gelin birlikte bakalım.

Redmi Note 10S çıkış tarihi, fiyatı ve özellikleri

OPPO Reno6 serisinin lansman tarihi verildi

Çinli bir yayın olan IT Home’un yeni bir raporuna göre, OPPO, Reno 6 serisini markanın 22 Mayıs’ta gerçekleşecek yıl ortası gala etkinliğinde piyasaya sürecek. Üstelik OPPO, ilk nesil Reno serisini 2019 yıl ortası gala etkinliğinde başlatmıştı.

OPPO R15, markanın 2018 yıl ortası gala etkinliğinde ilk kez sahneye çıktı. Markanın lansman yapmak için önceki yıl ortası gala etkinliklerini kullandığını göz önünde bulundurarak yeni akıllı telefonlar, OPPO Reno6 serisinin bu yılki yıl ortası gala etkinliğinde görücüye çıkması çok olası. Bunun doğru olduğu ortaya çıkarsa, OPPO Reno 6 serisinin lansman tarihi 22 Mayıs olacak.

Weibo’daki Digital Station kısa süre önce cihazın teknik özelliklerine dair ipucu vermişti. Hatta Weibo hesabına göre OPPO Reno 6, kavisli bir tasarıma, AMOLED teknolojisine, tam HD + çözünürlüğe sahip. Ayrıca 90 Hz yenileme hızına ve ekranın sol üst köşesine monte edilen bir delikli 6.55 inç ekranı var.

Cihazın MediaTek Dimensity 1200 SoC tarafından çalıştırılması ve Android 11 OS üzerinde çalışması bekleniyor. Ayrıca görüntülemeye gelince, OPPO Reno 6’nın arkada 64MP dörtlü kamera kurulumu olacak. Ayrıca 32MP selfie kamerası mevcut. 65W şarjlı 4.500mAh bataryaya sahip olması öneriliyor.

Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro + ‘a bakalım. Bu cihazlar sırasıyla Snapdragon 870 ve Snapdragon 888 işlemcileri kullanacak. Üstelik lansman yaklaştıkça cihazlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız.

Exit mobile version