Oppo Reno 5F Snapdragon işlemciyle geliyor

Oppo Reno 5F, Snapdragon işlemcisiyle şirket tarafından Kenya web sitesinde tanıtıldı. Telefonun arka yüzü diğer Oppo Reno 5 serisi telefonlara (Oppo Reno 5, Oppo Reno 5 Pro ve Oppo Reno 5 Pro +) göre farklı bir tasarıma sahip gibi görünüyor. Ön tarafta, Oppo Reno 5F, selfie kamerası için bir delik açılmış ve nispeten kalın bir çeneye sahip. Şirket ayrıca, telefon için bazı teknik özelliklerin yanı sıra duyuru tarihi ve ayrıca satış tarihi gibi görünenlerle ilgili bilgi verdi.

OPPO Find X3 serisinin lansman tarihi belli oldu! İşte akıllı telefonun tüm özellikleri

Oppo Reno 5F lansmanı ve kullanılabilirliği

Oppo’nun Kenya web sitesinde, Oppo Reno 5 serisinin Oppo Reno 5F adlı yeni bir üyeye özel bir sayfası var. Telefonun web sitesine göre 22 Mart’ta satışa sunulacağı anlaşılıyor, ancak web sitesinde 26 Mart’a kadar geri sayım yapan bir zamanlayıcı olduğu için bu resmi duyuru tarihi olabilir, bu tarih olabilir. Telefon ülkede satışa çıkıyor.

Akıllı telefonun özellikleri

Web sayfası ayrıca Oppo Reno 5F’nin bazı özelliklerini gösterir. Telefon, dikdörtgen bir kamera modülüne yerleştirilmiş dörtlü bir arka kamera kurulumuna sahip olacak. Bu yönelim Oppo Reno 5 serisindeki diğer telefonlardan farklıdır. Ek olarak, GSMArena tarafından hazırlanan bir rapor, arkasında 48 megapiksellik bir birincil sensör olduğunu, ancak bunu bağımsız olarak doğrulayamadığımızı belirtiyor. Oppo Reno 5F, selfie kamerası için bir delik açmaya sahiptir ve 30W VOOC Flash Charge 4.0’ı destekleyen 4,310mAh pil ile birlikte gelir. Telefon, AI renkli portre modunu ve çift görüntülü video modunu destekleyecektir.

“Ultra İnce Gövdeye” sahip Oppo Reno 5F’nin altında 3,5 mm kulaklık girişi ve USB C Tipi bağlantı noktası görülebilir.

Oppo Reno 5F, Aralık 2020’nin sonunda Çin’de piyasaya sürülen Oppo Reno 5 4G’nin tonlanmış bir versiyonu olabilir. Aynı pil kapasitesine sahiptir, ancak 4G Oppo Reno’daki 50W hızlı şarj ile karşılaştırıldığında daha yavaş şarj hızıyla birlikte gelir. 5.

Exit mobile version