OPPO Reno 5 Türkiye’de! Fiyatı ve Diğer Detaylar

OPPO Reno 5

OPPO Reno 5, Türkiye’de satışa çıktı. Çinli şirket, yeni telefonunu Türkiye’de satışa sundu. Özellikleri orta segment için iyi olsa da, telefon, fiyatıyla kullanıcıları üzecek gibi duruyor.

OPPO Reno5 özellikleri neler?

"<yoastmark

Uzun süre önce tanıtımı yapılan telefon sonunda Türkiye’ye geldi. Dünyada ve Türkiye’de popüler olan akıllı telefon üreticisi OPPO, en yeni akıllı telefonlarından birini Türkiye’de satışa çıkardı. Bu telefon, orta segment kategorisinde yer alıyor. Fakat yine de, fiyatı ile kullanıcıların gönlünü kazanamayacak gibi.

Telefon, 6.43 inç’lik büyük bir AMOLED ve Full HD+ yani, 2400 x 1080 çözünürlüklü bir ekran ile geliyor. 90 Hz yenileme hızına sahip olan telefon, aynı zamanda 180 Hz dokunmatik hızına sahip.

Güç kısmında ise 2 adet Cortex-A76 ve 6 adet Cortex-A55 çekirdeğiyle Qualcomm Snapdragon 720G yonga setini görüyoruz. Bunun yanında, telefonda 4.310 mAh büyüklüğünde bir batarya bulunuyor.

Arka kısma geldiğimizde, 6 katmanlı bir 64 MP ana kamera görüyoruz. Bunun yanında ise 8 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP’lik derinlik ve makro lensler yer alıyor. Ek olarak bir de 44 MP’lik bir ön kamerası mevcut.

4.310 mAh kapasiteli bataryaya 50W hızlı şarj desteği eşlik ediyor. Ayrıca telefon, Android 11 ile geliyor. Parmak izi sensörü ise ekrana entegre edilmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor.

OPPO A95 5G Tanıtıldı! Orta Segmentte Rekabet Artıyor

OPPO Reno 5 fiyatı

Telefonun Türkiye fiyatı, 4.999 TL olarak karşımıza çıktı. Telefon, ışıltılı siyah ve parlak gümüş adlı iki farklı renk seçeneği ile geliyor. Segmentine göre iyi özelliklere sahip olsa da, fiyatı tartışmalar yaratacak gibi duruyor.

Ek olarak, OPPO’dan ileride gelecek yeniliklerden söz etmemiz gerekirse, söylentilere göre marka, iki adet katlanabilir telefon piyasaya sürecek. Bir de genişleyen telefon planı olduğu söylenen markanın bu telefonları ne zaman tanıtacağını bilmiyoruz. Bu söylentilerde bahsedilen telefonlar belki de yakın zamanda karşımıza gelir.

Oppo da Takip Cihazı Üretecek!

Exit mobile version