Oppo Reno 5 ile ilgili detaylar

Oppo Reno 4 ve Oppo Reno 4 Pro Haziran’da çıktı, Reno 4 SE Eylül’de, Reno 4 F ise geçen ay aileye katıldı. Şirketin yeni nesil Oppo Reno 5 akıllı telefonunu sunmaya hazırlandığına dair bir mesaj geldi.

OPPO RENO 5 AKILLI TELEFONU HAKKINDA İLK DETAYLAR AÇIKLANDI

Bilinmeyen bir Oppo akıllı telefon hakkında bilgiler TENAA veri tabanında yer aldı. Dijital Sohbet İstasyonu bununla ilgili bazı bilgiler paylaştı. Yaklaşan Oppo Reno 5’ten bahsettiği varsayılıyor.

XIAOMI TELESKOPİK LENSİ TANITTI

İŞTE ÖZELLİKLERİ

Yeni akıllı telefonun ayırt edici özellikleri arasında 65 watt hızlı şarjlı 4200 mAh pil ve 64 Mp + 8 Mp + 2 Mp + 2 Mp sensörlü çok modüllü ana kamera yer alıyor. Akıllı telefonun Android 11’i ColorOS kullanıcı arayüzü ile çalıştıracağını da unutmamak gerekir.

Büyük olasılıkla, bu kameraların her biri, genel olarak diğer orta menzilli cep telefonları gibi geniş açı, ultra geniş açı, makro ve derinlik sensörleri tarafından desteklenecektir.

Akıllı telefon gövdesinin boyutları 159.1 × 73.4 × 7.9 mm ve ön paneli 60 Hz yenileme hızına sahip. Ayrıca 6.43 inç OLED ekran olacak. Bir donanım platformu olarak cihaz, 2,4 GHz saat frekansı ve 5G desteği olan Dimensity 800U yongasını alacak.

AYNI CİHAZ İÇİN İKİ VARYANT

Cihazın kayıt belgeleri, iki modelin – PEGM00 ve PEGT00 – piyasaya sürüleceğini söylüyor, ancak aynı olan teknik özellikler dikkate alındığında, bunlar aynı cihaz için iki varyanttır.

Şimdiye kadar herhangi bir fiyat tahmini veya hatta bir lansman tarihi yok, ancak OPPO Reno 5G’nin 2021’in başlarında piyasaya çıkması bekleniyor.

Exit mobile version