Oppo Pad Geekbench Listesinde Görüldü

Snapdragon 870 çipi ile birlikte Oppo Pad, Geekbench'te görüldü. Oppo Pad, Android 11 ile önceden yüklenmiş olarak gelecek!. İşte yeni tabletin özellikleri ve tüm detaylar...

Uzun zamandır beklenen Oppo Pad, Geekbench’te ortaya çıktı. Yaklaşmakta olan tabletle ilgili birkaç özelliği doğruladı. Snapdragon 870 donanımlı cihaz için 60 Hz ve 120 Hz’i özetleyen sızdırılmış ekran görüntüleri de ortaya çıktı.

Oppo, ilk Android tableti Oppo Pad üzerinde çalışıyor. Önceki bir rapor, Oppo Pad’in Hindistan pazarında 2022’nin başlarında piyasaya sürüleceğini öne sürmüştü. Yeni bir geliştirmede, Oppo Pad’i Geekbench kıyaslama veritabanında tespit edildi. Yaklaşan tablet, OPD2101 model numarasıyla Geekbench 4 veritabanında göründü. Oppo Pad Geekbench listesine daha yakından bakalım.

Oppo Pad Tabletinin Özellikleri

Oppo’nun OPD2101 numaralı cihazı, Geekbench 4 testinin tek çekirdekli turunda 4582 puan aldı. Oysa çok çekirdekli testte puan 12259 olarak kaydedildi. Geekbench listesi ayrıca 3.19 GHz’e kadar frekans ve kod adı “kona” olan sekiz çekirdekli bir Qualcomm işlemcinin varlığını doğruladı.

Bu, yaklaşmakta olan tabletin Qualcomm Snapdragon 870 işlemci ile geleceğini doğruluyor. Liste ayrıca tabletin Adreno 650 GPU’yu kaputun altına yerleştireceğini de ortaya koyuyor. Bilmeyenler için Snapdragon 870, 7nm üretim süreci üzerine inşa edilmiştir. Xiaomi bunu Xiaomi Pad 5 Pro’da kullanmıştır. Vivo’nun ayrıca yaklaşmakta olan Vivo Pad tableti için Snapdragon 870’i kullandığı söyleniyor.

Android 11 ile Gelecek

Yaklaşan Oppo tablet, 6GB RAM ile Geekbench’i ziyaret etti. Bu nedenle 6GB RAM varyantı kesinlikle var. Yine de şirket, diğer bellek yapılandırmalarında da başlatacak. Android 12’nin neredeyse 4-5 aydır piyasada olduğu göz önüne alındığında; biraz hayal kırıklığı yaratan Android 11’i başlatacak.

Oppo Pad ayrıca 3C sertifika sitesinde de ortaya çıktı. Web sitesi, cihazın 11V, 3A adaptör aracılığıyla 33W hızlı şarj desteğine sahip olabileceğini ortaya koyuyor. Tabletin ayrıca 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip 11 inç LCD ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor.

Daha önceki bir sızıntı, Oppo tabletin bir LCD ekran paneliyle geleceğini ortaya çıkarmıştı. 120Hz yenileme hızı taşıdığı söyleniyor. Tabletin özçekimler ve görüntülü aramalar için 8 MP’lik bir atıcı sunduğu söyleniyor. Arkada, 13 MP’lik bir nişancı paketi olacak. Oppo Pad’in 312 dolara yakın bir fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. Tabletin 2022 yılının ilk yarısında piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Ayrıca cihazın 256GB depolama ile geleceği ifade ediliyor. Dahası büyük bir 8.080 mAh pil ile gelecek.

Exit mobile version