Oppo Find X4 Pro Akıllı Telefon Özellikleri Sızdı

Oppo Find X4 Pro'nun temel özellikleri çevrimiçi olarak sızdırıldı. İşte yeni akıllı telefon ile ilgili bilmedikleriniz...

Birkaç gün önce Oppo Find X4’ün dünyanın en hızlı şarj cihazı olacağına dair söylentiler duyduk. Find X3 amiral gemisini Mart ayının başlarında düşüren Çinli telefon üreticisi; şimdi 2022’nin başlarında küresel bir lansmana hazırlanıyor. Bu lansmanda yeni akıllı telefonu Oppo Find X4 Pro tanıtılacak. Detaylara gelin birlikte bakalım…

Oppo Find X4 Akıllı Telefonun Sızan Özellikleri

Son söylentiler, Oppo Find X4 Pro’nun QHD+ çözünürlüğe sahip 6.7 inç kavisli AMOLED ekranla donatılabileceğini gösteriyor. Gelişmiş bir görüntüleme deneyimi için 120 Hz yenileme hızı da içerebilir. Cihaz ayrıca 2K çözünürlüğü de destekleyecek. Cihaz, 50MP birincil sensör, 50MP ikincil sensör ve 2X yakınlaştırmalı 13MP üçüncül sensör dahil olmak üzere üçlü bir arka kamera kurulumuna sahip olacak.

Olasılıklar, akıllı telefonun 13MP sensör yerine 12MP olacağını gösteriyor. Selfie’ler ve görüntülü aramalar için 32MP ön kamera içerecek. Şarj kapasitesinden bahsedecek olursak cihaz; sızıntılara göre 80W hızlı şarjı destekleyecek.

Oppo Find X4 Pro İle İlgili Önceki Sızıntılar

Tipster iki hafta önce bir sızıntı paylaştı. Akıllı telefon serisinin üst düzey varyantının, 120W hızlı şarj sunan Xiaomi 11T Pro, iQOO 8 Pro gibi akıllı telefonları geride bırakacak 125W süper hızlı şarj ile geleceği ortaya çıktı. Ayrıca Oppo Find X4 Pro, 125W şarjlı ilk akıllı telefon olacaktı. Ancak Digital Chat Station tarafından yapılan son sızıntıların anlatacak farklı bir hikayesi var.

Pil kapasitesi ile ilgili şu ana kadar herhangi bir sızıntı olmadı. Sızıntıda bahsedilen özelliklerin çoğunun Oppo Find X3 Pro ile benzer olduğunu gösteriyor. Bu da sızıntıların Oppo Find X4 Pro tabanlı olduğunu ortaya çıkarıyor.

Cihazın Fiyatı Henüz Belli Olmadı

Oppo Find X4 Pro’nun fiyatlandırması, bulunabilirliği ve pil kapasitesi ile ilgili ayrıntılar çevrimiçi olarak sızmış değil. Yeni akıllı telefon serisi ile ilgili diğer detayları öğrenmek için okuyucuların biraz daha beklemesi gerekecek.

Hatırlamak için Oppo, Oppo Find X3’te Qualcomm Snapdragon 870 yonga seti ve Oppo Find X3 Pro’da Snapdragon 888 yonga seti sundu. Serinin profesyonel versiyonu 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekrana; dörtlü arka kamera kurulumuna, 32MP ön kameraya, 12GB RAM’e ve 256GB dahili depolamaya sahipti.

 

Exit mobile version