Oppo F19 akıllı telefonunu tanıttı

Oppo F19, 6 Nisan’da Hindistan’da piyasaya sürülecek. Yeni akıllı telefon, geçtiğimiz ay Pro ve Pro + ile ülkede piyasaya çıkan Oppo F19 serisinin üçüncü modeli olarak gelecek. Oppo F19’un 5.000 mAh bataryaya sahip en ince telefon olduğu iddia ediliyor. Telefon ayrıca üçlü arka kameralara ve delik açma ekran tasarımına sahip olacak. Hindistan lansmanına ek olarak, Oppo F19 yakında Sri Lanka’ya geliyor. Telefon, ayrıntılı özelliklerle birlikte Oppo Sri Lanka sitesinde zaten listelenmiştir.

Galaxy S21 Ultra 5G ile İstanbul Sokaklarında Bir Gün

Oppo F19 lansman detayları

Oppo F19 Pro serisi lansmanına benzer şekilde, Oppo F19, şirketin sosyal medya kanalları aracılığıyla 6 Nisan’da öğlen 12’de gerçekleşecek sanal bir etkinlikte piyasaya sürülecek. Amazon ayrıca Oppo F19’u çevrimiçi satış için listeledi.

Telefonun zellikleri

Oppo, Hindistan’daki Oppo F19’un teknik özelliklerini henüz tam olarak detaylandırmadı. Şimdiye kadar, F19’un Hindistan varyantının full-HD + AMOLED ekranla geleceğini ve 5.000 mAh pil içereceğini ortaya çıkardı. Ayrıca, telefonu 72 dakikada tamamen şarj ettiği söylenen 33W Flash Charge hızlı şarj teknolojisini de destekleyecek. Telefonun ayrıca 5,55 saatlik sesli arama veya yalnızca beş dakikalık şarjla yaklaşık iki saatlik YouTube kullanımı sağladığı iddia ediliyor.

AKILLI TELEFONUN DİĞER ÖZELLİKLERİ

Şirketin sosyal medyada paylaştığı bir görüntü, Oppo F19’un 48 megapiksel birincil sensöre sahip olacak üçlü bir arka kamera kurulumuyla geleceğini gösteriyor. Kamera kurulumu ayrıca bir LED flaş ile eşleştirilecektir.

Bununla birlikte, Oppo’nun Sri Lanka bölümü, akıllı telefonu tam özelliklerle zaten listeledi. Bu özelliklerden bazılarının şirketin planladığı Hindistan modelinden farklı olması olasıdır. Sri Lanka varyantı, çift SIM (Nano) desteği, 20: 9 en boy oranına sahip 6,43 inç tam HD + (1,080×2,400 piksel) AMOLED ekran ve sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 662 SoC özellikleriyle listelenmiştir. Adreno 610 GPU ve 6GB LPDDR4X RAM ile eşleştirildi. Telefon ayrıca, f / 1.7 lens, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro atıcı taşıyan 48 megapiksel birincil sensör ile üçlü arka kamera kurulumuna sahip. Önde ayrıca 16 megapiksellik bir selfie kamera sensörü var.

Sri Lanka’da listelenen Oppo F19, microSD kart yoluyla genişletmeyi destekleyen 128 GB dahili depolamaya sahiptir. Bağlantı seçenekleri arasında 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth v5.0, GPS / A-GPS, USB Type-F ve 3,5 mm kulaklık girişi bulunur. Telefon ayrıca bir ekran içi parmak izi sensörüne sahiptir. Üstte ColorOS 11.1 ile Android 11’de çalışır. Ayrıca Oppo F19 160.3×73.8×7.95mm ölçülerinde ve 175 gram ağırlığındadır.

Exit mobile version