OPPO Band Akıllı Bileklik Türkiye’de! İşte Fiyatı

OPPO Band

OPPO Band akıllı bileklik artık Türkiye’de satışta. Kısa süre önce resmi sitede yerini almış olan bileklik, şimdi Türkiye pazarında karşımızda. Türkiye garantili resmi satışı başlayan ürün şimdilik sadece siyah renk seçeneğine sahip.

OPPO Band Akıllı Bileklik özellikleri

Ürünün özelliklerinden bahsedecek olursak, 1,1 inç boyutunda tam renkli bir AMOLED ekranla geliyor. Akıllı bileklik su geçirmez özelliğe sahip. Bunun yanında detaylı uyku takibi ve aktivite takibi yapabiliyor.

Ek olarak, ekranın görüntülediği karakter sayısı maksimum 50.  DCI-P3 renk gamı özelliğine sahip olan akıllı bileklik, görebildiğimiz tüm renklere sahip olarak geliyor.

OPPO Band
OPPO Band

Telefonunuza entegre edebildiğiniz bu akıllı bilekliğin üzerinde gelen bildirimlerinizi görebilirsiniz. Aynı zamanda içerisinde alarm özelliği mevcut. Böylece sabahları titreşimle sizi uyandırıyor.

Hava durumu bilgileri de veren bileklik, telefon bağlantısı ile fotoğraf da çekebiliyor. Telefonunuza arama gönderme özelliği de mevcut. Böylece de telefonunuzu kaybettiğinizde kendiniz arama yaparak bulabilirsiniz.

Sp02 sensörü ile kanınızdaki oksijen seviyesini izleyebiliyorsunuz. Siz uykudayken, uyku sürenizi ve uyku aşamalarınızı tespit edip size gösteriyor. Bu sayede uykunuzu takip edebileceksiniz.

OPPO Band

Kalp atış hızını da kontrol eden cihaz, herhangi bir düzensizlik durumunda titreşerek bunu size bildiriyor. Aynı zamanda egzersiz yaparken kaydedilen bilgilerle egzersizlerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz. Bu özellik kilo verme için de oldukça kullanışlı.

OPPO Band akıllı bileklik fiyatı

Bu akıllı bilekliği fiyatı yurt dışında 28 dolar olarak satışta. Farklı renk seçeneği isteyenler için ise metal çerçeveli versiyonunun fiyatı 35 dolar. Fakat Türkiye’de sadece siyah renk ve silikon bantla gelen saat, 349 TL fiyatında.

Görünüşe göre bu bileklik fiyatıyla Mi Band 6‘ya rakip olacak. Geçen günlerde Türkiye’de raflarda yerini almaya başlayan Mi Band 6, hatırladığınız gibi fiyatı ile bizi üzmüştü. Belki de alternatif arayanlar için iyi bir seçenek OPPO olabilir.

Poco F3 Fiyatı Açıklandı! Artık Türkiye’de!

Exit mobile version