Oppo Akıllı Televizyon Sektörüne Giriş Yapıyor

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından bir tanesi olan Oppo akıllı televizyon sektörüne giriş yapmaya karar verdi. Firmanın özellikle de Avrupa pazarında aktif olması bekleniyor.

Oppo firmasını herkes az ya da çok bir şekilde duymuştur. Reno4 modeli ile önemli bir popülerlik kazanan şirket, şansını akıllı televizyon alanında da denemek istiyor. Samsung ve LG firmalarının bu sektörde yer alması onu büyük oranda zorlayacak.

Oppo akıllı televizyon sektörüne hareket getirecek

Her şirket farklı bir satış stratejisi izliyor. Örneğin LG, daha çok ekranlarla ilgili katlanabilme özelliği gösterirken, Samsung ağırlığını donanımdan yana kullanmak istiyor. Elbette Huawei gibi firmaların da bu konuda büyük çalışmaları var.

Şimdilik lider üreticilerin Samsung ve LG olduğunu söyleyebiliriz. Oppo şirketinin akıllı televizyon sektörüne vaadi ise biraz daha farklı. Şirket, 5G teknolojisini akıllı televizyonlarda aktif bir şekilde kullanmayı düşünüyor. Henüz dünya genelinde 5G teknolojisini kullanan çok az kuruluş bulunuyor. Bunlardan önemli bir bölümü Avrupa ve Çin gibi bölgelerde aktif. Oppo ise, daha çok bu alanlarda akıllı televizyon sektörüne giriş yapmayı planlıyor.

Çinli üretici Huawei ile büyük bir yarış içerisinde olan Oppo, 5G konusunda güçlü gelişmeler kaydetmek istiyor. Akıllı cihazların bu teknolojiyi kullanarak akıllı telefonlara ve diğer genel sistemlere bağlanmasını istiyor.

Exit mobile version