OPPO Akıllı Saatini Kare Tasarımla Getiriyor

Geçen yıl Çin’deki OPPO Inno Day etkinliğinde, şirket 2020 yılının ilk çeyreğinde çeşitli yeni ürünler piyasaya süreceğini doğrulanmıştı. Şirket, Reno3 ve Reno3 Pro 5G’nin piyasaya sürülmesinden sonra yeni bir akıllı saat getireceğini, akıllı kablosuz kulaklıklar, 5G hub ve AR gözlükler piyasaya sürüleceğini de ifade etti.

O zamanlar OPPO bir süredir yeni bir akıllı saat üzerinde çalışıyordu ve şirketin Başkan Yardımcısı Levin Liu da yaklaşan OPPO akıllı saatin 2020 yılının ilk çeyreğinde açılacağını doğruladı. Beklendiği gibi OPPO şimdi ilk fragmanı yayınladı ve adeta Apple saatini kopyaladı.

OPPO akıllı saati, Apple kopyası gibi

Görüntülerde; köşeleri yuvarlatılmış kare bir akıllı saat ve hafif kavisli bir ekran görülüyor. Saatin sağ tarafında iki düğme ve krem ​​rengi bir saat kayışı bulunan altın rengi bir kasa var.

Tasarım, geçen yıldan Xiaomi Mi Watch gibi Apple Teaser’dan ilham alıyor. Akıllı saatin duvar kağıdının bile doğrudan Apple koleksiyonundan göründüğü söylemek mümkün. OPPO, şu andan itibaren yaklaşmakta olan akıllı saat hakkında hiçbir teknik bilgi yayınlamadı. Ancak ilerleyen zamanlarda daha farklı teknik bilgiler ulaşacaktır.

Exit mobile version