Oppo A97 5G Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı!

Gerçekleştirilen bir tanıtımda Oppo A97 5G özellikleri ve fiyatı açıklandı. İşte yeni Oppo telefonunun sahip olduğu donanım!

Oppo A97 5G Özellikleri ve Fiyatı

Gerçekleştirilen tanıtım ile birlikte Oppo A97 5G özellikleri ve fiyatı belli oldu. Çin merkezli teknoloji devi tarafından tanıtılan cihaz, sahip olduğu özellikler ile dikkat çekiyor. Peki, Oppo’nun yeni akıllı telefon modelinde hangi donanım bileşenleri bulunuyor?

Oppo, yeni akıllı telefon modellerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Şirket, yeni bir akıllı telefon modelini tanıttı. Tanıtımı gerçekleştirilen akıllı telefon modeli A97 5G çok şık bir görünüme sahip.

Oppo A97 5G Özellikleri ve Fiyatı

6,56 inç ekran büyüklüğünün yer aldığı telefonda 2408 x 1080 piksel çözünürlük ve 90Hz tazeleme hızı bulunuyor. Çift SIM kart yuvası ile dikkatleri üzerinde toplayan telefonda USB Type C portunun yanı sıra 3,5 mm kulaklık girişi de mevcut.

Etkileyici bir tasarıma sahip olan telefonda Mediatek Dimensity 810 işlemcisi yer alıyor. 188 gram ağırlığındaki cihazda 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor. Telefon, özellikle yüksek RAM kapasitesi ile dikkat çekiyor.

Oppo’nun yeni telefonunun arka kısmında 48 megapiksel çözünürlüğünde ve 2 megapiksel çözünürlüğünde olmak üzere iki farklı kamera bulunuyor. Telefonun ön kamerası ise 8 megapiksel çözünürlüğünde.

Android 12 işletim sistemi ile birlikte gelen telefonda 5000 mAh batarya kapasitesi mevcut. Çin merkezli teknoloji devi tarafından tanıtımı gerçekleştirilen telefon 33W hızlı şarj teknolojisini destekliyor.

Şık tasarımı ve donanım bileşenleriyle dikkat çeken telefonun fiyatı 298 dolar olarak belirlendi. Siyah ve mavi renk seçeneklerinin yer aldığı A97 5G’nin 15 Temmuz’dan itibaren satışa sunulması bekleniyor. Telefonun hangi ülkelerde satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Oppo tarafından tanıtımı gerçekleştirilen A97 5G isimli akıllı telefon modeli ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version