Oppo A74 5G akıllı telefonun özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Oppo A74, bir süredir söylenti fabrikasını ziyaret ediyor ve bir 4G ve 5G varyantının yolda olduğunu bilgisini almıştık. Birkaç gün önce oldukça önemli bir sızıntı, A74 4G veya model numarası CPH2219 hakkında bol miktarda ayrıntı sundu. Öne çıkan özelliklerden bazıları arasında 6GB RAM’e sahip bir Snapdragon 633 yonga seti, 48MP ana birim ve iki 2MP makro ve derinlik sensöründen oluşan üçlü bir arka kamera kurulumu ve ayrıca FHD + çözünürlüğe sahip 6,43 inç AMOLED ekran ve bir inç parmak izi tarayıcıyla geliyor.

Snapchat, Apple’ın yeni gizlilik düzenlemesine formül arıyor

OPPO A74 5G AKILLI TELEFONLA İLGİLİ BAZI FARKLILIKLAR

Oppo A74’ün (CPH2197) 5G varyantının, son GeekBench listesi sayesinde Snapdragon 480 5G yonga setini değiştireceğini zaten biliyorduk. Bunun ötesinde herhangi bir özellik değişikliği olmayacağını varsaydık, ancak anonim bir ihbarcı sayesinde artık bir Avustralyalı perakendecinin sitesinde Oppo A74 5G için teknik özellikler ve resimler ile birlikte gerçek bir canlı ön sipariş sayfası bulunuyor. Ayrıca burada akıllı telefonun fiyatını görmek de mümkün.

A74 5G’nin AMOLED paneli 90Hz LCD ile değiştireceği görülüyor. Perakendeci, normal Oppo A74 için bildiğimiz 6.43 yerine, köşegenini 6.5 inç olarak listeliyor. Bununla birlikte, bunun bazı türlerdeki bir yuvarlama hatasından kaynaklandığını varsayıyoruz. Çünkü aksi takdirde, aslında aynı gövdeyi bile paylaşmayan, daha da belirgin şekilde farklı iki cihaza bakıyor olurduk. Telefonun en düşük çözünürlüğü 2400 x 1080 piksele denk geliyor.

Sitede yer alan bazı bilgilerin yanlış olduğunu varsaysak bile, yaptığımız incelemeler sonucunda bir dizi ayrıntılı ürün resmi de görünüyor. 5G varyantı için bir LCD panele geçişi doğruluyor gibi görünüyor, ekran içi yerine yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusuna nasıl sahip olduğunu da gördük.

Oppo A74 5G’nin arkasındaki dört kamera ile kamera kurulumu da açıkça farklı. Metin, 48MP ana ve iki 2MP birimin üstünde, muhtemelen ultra geniş, fazladan bir 8MP atıcıdan bahsediyor. 6GB RAM, 4G’den 5G modeline değişmemiş gibi görünüyor ve bu özel liste, 128GB genişletilebilir depolama alanına sahip bir ünite içeriyor. Ürün resimlerinden birinde 3,5 mm ses jakının da yer aldığı görülüyor.

Son olarak, listeden sorumlu JB HI-FI perakendecisi, telefon için 449 Avustralya Doları tutarında bir fiyat etiketi belirledi. Bu da kabaca 340 ABD Doları’na karşılık geliyor.

Opoo A74 5G akıllı telefonun 13 Nisan’da satışa çıkması bekleniyor.

Exit mobile version