Oppo A54s Akıllı Telefonun Özellikleri ve Fiyatı

Oppo A54s akıllı telefonun fiyatı, teknik özellikleri ve renk seçenekleri lansmandan önce sızdırıldı. İşte yeni akıllı telefon ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Oppo A54s’in Çinli telefon üreticisinin bir sonraki A serisi akıllı telefonu olduğu ortaya çıktı. Yeni akıllı telefonun, bu yıl Nisan ayında Hindistan pazarında piyasaya sürülen Oppo A54’ün halefi olacağı öne çıktı. Şimdi yeni bir sızıntı, Oppo A54s’nin fiyat ayrıntılarını ve temel özelliklerini ortaya çıkardığını iddia ediyor. Akıllı telefon tek bir 4GB RAM ve 128GB depolama seçeneğiyle gelecek. Ayrıca cihazın iki renk seçeneğiyle geleceği söyleniyor. Akıllı telefon piyasaya sürülmeden önce Oppo A54s Avrupa fiyatı, özellikleri ve görüntüleri ortaya çıktı. Haydi gelin birlikte bakalım…

Oppo A54s Akıllı Telefonun Fiyatı

MySmartPrice’tan Sudhanshu Ambhore, Oppo A54’lerin temel özelliklerini ve beklenen fiyat aralığını sızdırdı. Sızıntıya göre; Oppo A54s tek bir 4 GB RAM ve 128 GB depolama varyantına sahip olacak. Cihaz İnci Mavisi ve Kristal Siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle gelecek. Bilgiyi sızdırana göre, Oppo A54’ler Avrupa’da 200 EUR – 250 EUR arasında fiyata sahip olacak. Ancak Oppo, Oppo A54s ile ilgili herhangi bir detayı resmi olarak açıklamadı. Bu yüzden bu bilgilerin bir tutam tuzla alınması gerekiyor.

Oppo’nun Yeni Akıllı Cihazın Sızan Özellikleri

Oppo A54s, 720 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip 6.52 inç HD+ Ekrana sahip olacak. 2MP derinlik ve 2MP makro kamera ve sıçrama direnci için IPX4 derecelendirmesi ile birlikte 50MP arka kameraya sahip olacak. Çentik içinde 8MP ön kamera olacak. Telefonda 5000 mAh pil yer alacak.

Yeni Akıllı Telefon ColorOs11 ile Android 11’de Çalışacak

IMG PowerVR GE8320 GPU ve 4GB/128GB RAM/Depolama ile 2.3GHz Sekiz Çekirdekli MediaTek Helio G35 işlemciden destek alacak. Maksimum harici bellek desteği 256 GB’a kadar olacak. OPPO A54s İnci Mavisi ve Kristal Siyah renklerinde gelecek. ColorOS 11 ile Android 11’de çalışacak.

Şirket Henüz Resmi Bir Açıklama Yapmadı

Avrupa fiyatlandırma bilgileri de dahil olmak üzere Oppo A54’ler için yayınlanan bazı ayrıntılar kesin olmayabilir. Oppo, bulunabilirlik ve fiyatlandırma ayrıntılarını gerçekten değiştirebilir. Cihazın adı da değişebilir. Şu anda plan içinde olan bir Oppo lansman etkinliği yok. Ayrıca konuyla ilgili yeni gelişmeler için Oppo’yu yakından takip edeceğiz.

Exit mobile version