Oppo A53s Amazon’da listelendi! İşte fiyatı…

Oppo’nun yeni akıllı telefonu ile ilgili tuhaf bir durum meydana geldi. Resmi olarak duyurulmayan Oppo A53s direkt olarak Amazon Almanya’da ön satışa çıkarıldı. Oppo A53s ile ilgili bazı detayların da paylaşıldığı sitede fiyatı ve çıkış tarihi de ortaya çıkmış oldu.

OPPO A53S, OPPO A53’E BENZİYOR

Başka bir senaryoda, çok ilginç ve bol miktarda sızıntı olacaktır. Bununla birlikte, listelendiği gibi, bu Oppo A53s’ler, geçen ay Hindistan’da piyasaya sürülen normal Oppo A53 ile tamamen aynı görünüyor. Bu nedenle, Amazon Almanya’daki resmi Oppo mağazasının listelenen teknik özelliklerde bir hata yaptığını varsayabiliriz (çünkü A53s takma adı ürün resimlerinde açıkça görülüyor ve bir hata olasılığı daha düşüktür). Oppo A53, Avrupa’da sadece A53 olarak adlandırılacağı için gayet iyi veya en azından Almanya’da.

Kesinlikle ikincisine eğiliyoruz. Özellikle aynı Oppo A53, Çin’deki Oppo A32 adıyla piyasaya sürüldüğünden beri. Yani, bu noktada tüm isim bahislerinin kapalı olduğunu tahmin ediyoruz. Buradaki gerçek haber, telefonun Avrupa’ya geleceği.

IPHONE 12 APPLE’A NASIL DAHA FAZLA KAZANDIRACAK?

İŞTE OPPO A53S’İN FİYATI VE BAZI ÖZELLİKLERİ

Sadece 189 euro karşılığında alabileceğiniz A53s, 6.5 inç, HD + hızlı 90Hz ekrana, 18W’a kadar USB-C bağlantı noktasından güç çeken 5.000 mAh bataryaya, 13 MP birincilden oluşan üçlü ana kamera kurulumuna sahiptir. 2MP makro ve 2MP derinlik sensörü ve 16MP selfie kamerası vardır. Cihazda 128GB genişletilebilir depolama ile eşleştirilmiş bir Snapdragon 640 yonga seti mevcuttur.

Ne yazık ki, ne sebeple olursa olsun, Amazon listesi A53s’lerdeki RAM miktarını içermiyor. Gerçekten de bunun sadece A53 olduğu ve sonunda “s” olduğu şeklindeki olası teoriye katılıyoruz. Amazon Almanya’da 189 euroya ön satışa çıkarılan ürünün detayları fotoğrafları da sitede yer alıyor. Ayrıca Oppo A53s’in 13 Ekim’de satışa çıkacağı ifade ediliyor.

Exit mobile version